2777
2789
عنوان

بچه ها اگه پسری اینو بگه

941 بازدید | 98 پست

اگه پسری که حدود یکساله پیگیر شماست و میگه بیا آشناشیم با هم و فلان. ( مستقیم نگفته ازدواج فقط میگه رابطه جدیه زمان بدیم همو بشناسیم)

حالا حدود یک ماهه صحبت میکنید. بعد واسه دیت رفتن بگه مثلا فلان کافه نریم چون فامیلای نزدیکم میرن اونجا و من نمیخوام آتو دست کسی بدم. به جاش بریم یه کافه دیگه مثلا. شما بهتون بر میخوره یا حق میدید ؟

خدایی کافه اینا میرید با پسرا... 

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی کافه اینا میرید با پسرا... 

په کجا برن😂🤭

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بستگی داره خب .. اما بهم بر میخوره و اینکه ممکنه از طرف به خاطر محکم نبودنش جلوی دیگرون  بدم بی ...

این یکیش. دومیش اینکه شما به خودتون نمیگیرید که شاید نخوان با شما ببیننش ؟

په کجا برن😂🤭

خونه خالی😂

شوخی کردم

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼
چیز عجیبیه ؟ شما جایی دیگه میرید ؟ والا ما برامون همه جای دیگه قفله. 

ارع برا من عجیبه اگه این اوکی نشه بایکی دیگم میری کافه؟ 

اگه خانوادت درجریان باشن همهجا میتونی بری

ممکنه این حس بهم دست بده خب لحنش چطور بود

لحن معمولی. که فلان جا رو نریم عموم اینا خیلی میرن بریم یه جا دیگه. گفتم خب چرا گفت ببینن اون اطراف رفتم مبگن چرا نیومدی خونه خودمون چون خونشون اون اطرافه. بعدم گفت تو به خودت نگیر من نمیخوام آتو دست کسی بدم چون تا الانم ندادم.