2777
2789
عنوان

بچه شدیدا ترسو طبیعیه؟؟

64 بازدید | 6 پست

دخترم یکسال و یکماهشه خیلیییی ترسوعه از صدا خارج از خونه میترسه اگه بلند حرف بزنم میترسه از بادکنک میترسه اگه با نگرانی حرف بزنم میترسه گریه میکنه طبیعیه مامانا؟؟؟

توروخدا چیکار کنم چجوری رفتار کنم باهاش؟؟؟

کسی تجربه ایی داره؟؟؟

بچه ۱ سالشه نیاز داره بغلش کنی ترس چیه؟؟؟؟؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

آره تجربش کمه و توی محیط ارومی بوده،کم کم زمان بیرون بودن از خونه و جاهای شلوغ رو زیاد کن ،کمتر هول میشه و بعدا براش عادی میشه،از جارو برقی،از مخلوط کن همچی   اینطوری میسن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بغلمه و همچنان گریه میکنه

دختر منم ۱ سالشه سرشو بگیر توی دلت و نوازشش کن توی گوشش ذکر بگو 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
خیلییی بهش محبت میکنم ولی نمیدونم همیشه مضطربه دختر شمام اینجوریه؟

بچه ها با هم فرق می کنن هر کی یه جوریه دختر من عادت داره من همیشه کنارش باشم وقتی نباشم مضطرب میشه شب ها پیش خودت می خوابه یا روی تخت جدا؟