2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من....

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
من یه مدت شدید داشتم باعث شده بود از صدای راه رفتن بقیه هم عصبی بشم ولی با ورزش کردن ریلکس کردن آرام ...

عزیزم چه حسی داشتی؟ میشه بگی به چیا حساس بودی؟ من وقتی صدارو میشنوم به حدی روانی میشم که حتی میتونم طرفو کتک بزنم

عزیزم چه حسی داشتی؟ میشه بگی به چیا حساس بودی؟ من وقتی صدارو میشنوم به حدی روانی میشم که حتی میتونم ...

بدترین حس دنیا ،تمام بدنم میلرزید و گریه میکردم

از صدای غذا خوردن بقیه ،صدای شیر اب،راه رفتن

باورت نمیشه ولی من مهمونی نمیرفتم بخاطر صدای غذای بقیه 

بدترین حس دنیا ،تمام بدنم میلرزید و گریه میکردم از صدای غذا خوردن بقیه ،صدای شیر اب،راه رفتن باورت ...

وای عزیزم چجور خوب شدی الان کامل خوبی؟ لطفا راهنماییم کن درخواست بدم اونجا کامل توضیخ بدم تو‌هم بگی چیکار کردی؟

وای عزیزم چجور خوب شدی الان کامل خوبی؟ لطفا راهنماییم کن درخواست بدم اونجا کامل توضیخ بدم تو‌هم بگی ...

گفتم ک با ورزش کردن و ریلکس کردن وقتی اون حس بد بهم دست میاد نفسای عمیق میکشیدم و ارامشمو حفظ میکردم طول کشید ولی جواب داد 

گفتم ک با ورزش کردن و ریلکس کردن وقتی اون حس بد بهم دست میاد نفسای عمیق میکشیدم و ارامشمو حفظ میکردم ...

چقد طول کشید؟ روانشناس نرفتین؟ منم همینکارو نیکنم وقتی حس بد میاد اما یه کوچولو بهتر شدم ولی استپ کرده مدتیه همونجوریم بهتر نمیشم و من از صدا فرار نمیکنم میرم سمتش گوش میدم میگم شاید ذهنم عادت کنه به نظرت جواب میده دارم افسرذگی میگیرم بابت این مشکل اگه ذرمان نشم قطعا افسرذه میشم

2825
2823
2791
2779
2792