2777
2789

توروخدا هرکسی که ام اس داره و چنین مشکلی داره بیاد یه راهکاری برای حل این مشکل ب منم بده 

داغونممممم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مرتبطه؟ دوست منم ام اس داره یهو شروع میکنه به تعریف کردن های بی سر و ته و اینقدر الکی میخنده ...

بله متاسفانه ما سیستم مغزمون بخش احساساتش هم دچار مشکله و این علائم رو داریم . من که خودم روانی شدم از بس میخندم . اعتماد ب نفس رو از دست دادم و.....

این تیکه از عوارض روحی ام اس بیشتررررر از عوارض جسمی ام اس منو پیر کرده خدایی😞

مجردم 

خب پس خداروشکر 

همین یه مرد غرغرو کنارت نیس عالیه

واسه خودت خوش باش برو یوگا پیاده روی 

مراقبه انجام بده هر از گاهی 

خیلی روی ام اس زوم نکن بیماری خاصی نیست اکثرا دارن 

ببین رو هر چی حساس بشی بهت سخت میشه 

سعی کن خیلی بهش فکر نکنی 

متأهل 

خب پس خداروشکر  همین یه مرد غرغرو کنارت نیس عالیه واسه خودت خوش باش برو یوگا پیاده روی  ...

مساله اینه همین ام اس کل زندگی رو زهرمارم کرده هم روحی هم جسمی . جسمی که دست راست و پای راستم نیمه فلجه روحی هم افسرده ام و خنده های جنون آمیز و....‌ 

انصراف دادم از دانشگاه و....

۳ ساله زندونی کردم خودمو تو خونه 

مساله اینه همین ام اس کل زندگی رو زهرمارم کرده هم روحی هم جسمی . جسمی که دست راست و پای راستم نیمه ف ...

درکت میکنم عزیزم 

تو حق داری که روحیت بهم بریزه و ناراحت باشی 

ولی تا کی؟

هر کس تو این دنیا یه غم و غصه داره به دوش میکشه ولی هنر واقعی اونجاس که مدیریت کنی

بخدا که بی حسی دست و پات بیشتر بخاطر روحیته 

روی روحیت تمرکز کن توکل کن به خدا بخودش قسم که درست می‌شه 

متأهل 

درکت میکنم عزیزم  تو حق داری که روحیت بهم بریزه و ناراحت باشی  ولی تا کی؟ هر کس تو این ...

مرسی از دلگرمی و روحیه دادنت عزیزم چشم سعی میکنم حالمو خوب کنم تا جایی که میتونم