2777
2789
عنوان

انرژی خوانی که امشب گرفتم

244 بازدید | 6 پست

پیشگویی(همون کلمه ای مجازه)😂ازدواج بودش بعد خانومه قبلش گفته بود اگه پارتنر داری باید برای همون بگیری ولی من خواستم کلی بگه ببینم چی میشه یا مشخصاته پارتنرم میوفته توش مگه مریضی اخه😂😑اونم اینقدر چرتو پرت گفت اعصابم خورده تسکینم بدید چرتو پرته😂گفت شوهرت قدش ۱۶۰تا ۱۷۰ و هرچی که من بدم میاد از یکیو کفت😑😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چی بود احتمالا ت.ا .ر.ت بوده یا قهوه

تاروت که نمیگه قدشو نمیدونم وزنشو فقط اتفاقارو میگه ولی خیلی درست میگه البته کسی که تعبیر میکنه مهمه 

قهوه که کار هر کسی نیست

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
تاروت که نمیگه قدشو نمیدونم وزنشو فقط اتفاقارو میگه ولی خیلی درست میگه البته کسی که تعبیر میکنه مهمه ...

اره منم جاهای خوب گرفتم و اعتقادم دارم مخصوصا ت.ا.ر.و.ت 

چرا هرکسی به سبکه خودش کارت خوانی میکنه از تصاویر کارت ها مثلا این گفت موهاش فره فلان 😑

اره منم جاهای خوب گرفتم و اعتقادم دارم مخصوصا ت.ا.ر.و.ت  چرا هرکسی به سبکه خودش کارت خوانی میک ...

منم ی دختره برام تا  ر  وت گرفت خیلی دقیق گفت همونی ک گفت واقعا اتفاق افتاد منم بهش باور دارم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
منم ی دختره برام تا  ر  وت گرفت خیلی دقیق گفت همونی ک گفت واقعا اتفاق افتاد منم بهش باور د ...

اره منم به کسایی هستن که باور داشته باشم ولی یبارم قبلا پیش همین گرفته بودیم راجبه یه سفر گفتش اره میرید ولی با ناراحتی ولی عالی پیش رفت حالا نمیدونم چرا خر شدم پولمو انداختم دپر با این