2777
2789
عنوان

خیلی عصبی شدم حالم از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست
نمیشه خواهرام متاهلن ممکنه شوهراشون بهشون حرف بگن یا عروسا همچنین

مهمه مگه.اونا شاد و خرم دارن‌زندگیشونو میکنن.شما هم قرار نیست خطا کنی.همش داری میگی این و اون پس ببین خودتم مقصر حالت هستی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خواهرم امیدوارم حالت خوب باشه

صحیح نبود داخل این تایپیکتون به عنوان یه پسر پیام بزارم اما خب بیکار توی نت میچرخیدم این پست رو دیدم  گفتم منم یه نظری مثل بقیه بدم، شما از این که مجرد بودید خیلی ناراحت بودید اول این که انشالله خدا یک همسر خوب و نجیب نصیبتون کنه وگرنه شوهر کردن که با هرکس دلیل بر موفقیت نیست  ، دوم این که من تایپیک هاتون رو میخوندم شما ماشالله یک خانم کامل و شاغل هستید حتی خونه هم دارید اکثر اقایون دنبال یه خانم هم سطح خودشون یا کمی پایین تر هستند که بعدا تو سرشون نزنن و نگن تو از من عقب تری ، شاید به این خاطر که کمی ازشون بالاتر هستید رد میکنند ، تحصیل کرده هم که هستید که دیگه ماشالله

من الان 24 سالم هست اگر شما با این شرایط 23 سالتون بود و از شما خوشم میومد احتمالا شرایطتتون رو میدیدم رد میکردم چون پسرش الان خونه نداره چه برسه به این که بخوای بری خونه دختر زندگی کنی

انشالله بهترین ها قسمتتون شود ،کربلا رفتید حتما از امام حسین بخواهید حاجتتون رو حتما میده
یاعلی

سلام خواهرم امیدوارم حالت خوب باشه صحیح نبود داخل این تایپیکتون به عنوان یه پسر پیام بزارم اما خب ...

سلام

ممنونم از صحبتتاتون

باز خداروشکر که یک عاقل اینطوری پیدا شد با صحبتاش بهم بفهمونه دلیل بهم خوردن خاستگاریها موفقیتامه

نه کمبودی که متوجهش نیستم

باز هر چی خدا بخواد. آره انشاالله خود امام حسین حاجت همه رو بده

انشاالله شما هم موفق و موید باشید