2777
2789

بعد ازدواج خواهر کوچکترم عصبی شدم

من ۳ سال ازش بزرگتر و مجردم

ناخوداگاه همش مامان پیرم و دعوا میکنم و زود اعصاب خودم خورد میشه ازین بابت

کاش بمیرم و اونم راحت شه

نه میتونم خودم و کنترل کنم نه میتونم تو لحظه اروم باشم

نمیدونمم چرا اینجوری شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری ناراحت باشی 

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

منم بزرگترین خواسته ام اینه،وقتی چیزی اعصابمو خورد میکنه،بتونم آرامشمو حفظ کنم،ولی متأسفانه هیچ وقت ...

خیلی ناراحت میشم وقتی ناراحتش میکنم

اما نمیدونم چطور خودم و کنترل کنم

سلام عزیزم من یک دوست داشتم خودش متولد ۶۶ خواهرش متولد ۷۴ ، خواهرش سال ۹۲ عروسی کرد خودش تنها دختر شوهر کرده بود و همه بهش میگفتن ناراحتی نیست ، پارسال ازدواج کرد چه شوهر خوب و اقایی ، خونه و ماشین هم داره ، اصلا ناراحت نباش هرکس روزیش مقدره و مطمئن باش شما همسر بهتری میابی.

حق داری ناراحت باشی 

اره....حق دارم😔😔😔😔

ولی حق ندارم مادر پیرمم ناراحت کنم

از وقتی نامزد شد کلی بغض جمع شد تو دلم. کلی حسرت. کلی خستگی

من تو این خونه از همه بچه ها موفق تر بودم

ولی هیچ کی پیدا نشد من و بخواد

وقتی نامزد شد توی تنهاییم کلی گریه کردمو هیچ کی نپرسید حالت چطوره....

اره....حق دارم😔😔😔😔 ولی حق ندارم مادر پیرمم ناراحت کنم از وقتی نامزد شد کلی بغض جمع شد تو دلم. ...

درسته درک میکنم ناراحت میشی

اما با مامانت بد رفتاری نکن

احترامشو  داشته باش

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

سلام عزیزم من یک دوست داشتم خودش متولد ۶۶ خواهرش متولد ۷۴ ، خواهرش سال ۹۲ عروسی کرد خودش تنها دختر ش ...

خیلی سخته باور کن

اینکه بعضیام با ترحم نگاهت کنن خصوصا

اینکه همه رو ببینی سر زندگی خودشونن و تو هنوز همون خونه ای که بودی