2777
2789
عنوان

وابستگی کودک ۷ ماهه

233 بازدید | 6 پست

سلام دوستان پسرم وارد ۷ ماهش شده اونقد بهم چسبیده که دوقدم نمیتونم ازش دور بشم بغل هرکی باشه گریه میکنه و هیچ جور ساکت نمیشه چیکار کنم هیچ کاری تو خونه نمیتونم انجام بدم

از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود

سلام شاید زیاد تو جمع نبردینش و فقط خودتونو میشناسه هرروز ببرش تو پارک اسباب بازی های صدا دار براش بگیر کارتون براش بزار تاب براش بخر کار داری بزار توش 

💔❤باید از سمت خدا معجزه نازل بشود..تا دلم..باز دلم ..باز دلم..دل بشود💔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شاید زیاد تو جمع نبردینش و فقط خودتونو میشناسه هرروز ببرش تو پارک اسباب بازی های صدا دار براش ب ...

اره خب از صبح تا شب تنهاییم . تنهایی سخته پارک بردن اخه

از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود
اين كاملا عاديه دخترمنم همينه سن اضطراب جدايي از مادره تا ١٨ماهم ادارمه داره

وای نگو 😢😢😢 پس من چیکارکنم

اره خب از صبح تا شب تنهاییم . تنهایی سخته پارک بردن اخه

دختر منم یه مدت اینجوری،بود الان بهتر شده یه مدت بگذره خوب میشه نگران نباش فعلا مدارا کن☺

💔❤باید از سمت خدا معجزه نازل بشود..تا دلم..باز دلم ..باز دلم..دل بشود💔❤
دختر منم یه مدت اینجوری،بود الان بهتر شده یه مدت بگذره خوب میشه نگران نباش فعلا مدارا کن☺

یعنی چقدر بعد درس میشه ?