2777
2789
عنوان

دنیای این روزای من

268 بازدید | 26 پست

دنیای این روزای من

نه می‌خوایم ازدواج کنیم !

نه می‌تونیم بیشتر از این با خانواده بمونیم !

نه پول مستقل شدن و نه روی پول گرفتن ازشونو داریم!

نه توانایی مهاجرت کردن و نه تحمل جمعیت رو داریم !

نه توانایی این حجم از تنهایی .....

نه دوست داریم با آدمای جدید آشنا بشیم ....

و نه حوصله‌ی قبلیارو داریم 

اینه که فقط موندیم !

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازدواج کردم از زمان ازدواجم افسردگی گرفتم هیجی خوشحالم نمیکنه خوشبحالت مجردی

واقعا بامزه‌س مجردا در آرزوی ازدواج ، متاهل‌ها در حسرت دوران مجردی!😂 گیری کردیم ما آدما 

خب چرا افسردگی؟ بزن بر طبل بی‌عاری که آنهم عالمی دارد!😂 بخند بابا 😂

من هربار دلم گرفته بیشتر شوخی می‌کنم و می‌خندم 😂 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
هیچ کسی از وضعیت خودش راضی نیست 

واقعاً همین‌طوره . البته باید یه مقدار واقع‌بین بود ، اگه واقع‌بین بود میزان رضایت از زندگیمون بالاتر میره.

متاسفانه رسانه‌ها نقش زیادی در نارضایتی مردم از وضعیت زندگیشون دارن. 

منم مجرد بودم افسردگی ازدواج نکردن داشتم الان افسردگی انتخابم

افسردگی انتخاب!!! با اینکه برام قابل فهمه اما اولین باره که این ترکیب رو شنیدم و چقدر جالبه!👍☺️