یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه جوری قهر کن که مجبور نباشی غذا درست کنی یعنی ازت انتظار نداشته باشه
ولی خودم اگر قهرم کنم چیزی تغییر نمیکنه، جز اینکه باهاش سرسنگین میشم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خب منم همینجور بعدش ایقدر پرویه بعد اینکه اذیت کرده لجمو در آورد همش میاد میخواد باهام حرف بزنه منم ...
بهش بگو چند روز ازت فاصله بگیره، نیاز داری که تنها باشی
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بی تربیت تر و پروتر از این حرفاس میزنه به شوخی و مسخره بازی منم نمیخوام بهش بی ادبی کنم اونم روز به ...
منم الان تو همین وضعیتم، اما چون خیلی از دستش شاکیم و خودشم میدونه عصبانیم اصلا طرفم نمیاد،،، چند دقیقه پیشم گفت بیا تو اتاق باهات حرف دارم، گفتم نمیام، چشماش گرد شد، اصلا توقع نداشت
منم الان تو همین وضعیتم، اما چون خیلی از دستش شاکیم و خودشم میدونه عصبانیم اصلا طرفم نمیاد،،، چند دق ...
ایقد پرو شدن والا هرچی از دهنشون در میاد میگن هرکاری میکنن ادم عصبانی بشه بعدم انگار نه انگار لجم میگیره برا من دستور غذایی هم میزاره انگار من اصلا براش مهم نیستم که ناراحتم کاشکی بره یه هفته ماموریت نبینمش پرو