2777
2789
عنوان

دلم میخواد قهر کنم برم خونه پدرم

314 بازدید | 21 پست

دوست دارم قهر کنم چند روزی برم خونه پدرم ریخت همسرمو نبینم چون تو خونه متاسفانه میبینمش و باید براشم غذا درست کنم کوفت بخوره حوصلشو ندارم چرا خانما وقتی قهرن مجبورن غذا درست کنن و ریخت نحس همسرشون ببینن 😭😭😭😭نمیگم ازش متنفرم فقط میخوام چند روزی نبینمش😭

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری قهر کن که مجبور نباشی غذا درست کنی یعنی ازت انتظار نداشته باشه

ولی خودم اگر قهرم کنم چیزی تغییر نمیکنه، جز اینکه باهاش سرسنگین میشم 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خونه پدرت چی هست؟  بهتر از خونه خودته؟  که دوروز دیگه همونو بکوبن تو سرت که هعی قهر میکن ...

برا همین نمیرم😔😔ولی نیاز دارم تنها باشم چند روزی کاش میشد بگم رفته ماموریت نیست ولی نمیتونم متوجه میشن😭

یه جوری قهر کن که مجبور نباشی غذا درست کنی یعنی ازت انتظار نداشته باشه ولی خودم اگر قهرم کنم چیزی ت ...

خب منم همینجور بعدش ایقدر پرویه بعد اینکه اذیت کرده لجمو در آورد همش میاد میخواد باهام حرف بزنه منم اصلا حوصلشو ندارم 

قهر نکنی .میره دوس دختر میگیره

چرا خب بره بگیره به درک😔😔مگه من ادم نیستم باید همش بخندم خوشحال باشم مردیکه پرو😔😔😔

خب منم همینجور بعدش ایقدر پرویه بعد اینکه اذیت کرده لجمو در آورد همش میاد میخواد باهام حرف بزنه منم ...

بهش بگو چند روز ازت فاصله بگیره، نیاز داری که تنها باشی 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
[QUOTE=338077834]نمیشه باید قهر کنم 😔😔پروس یه جوری باید تنبیه شه کتکش که نمیتونم بزنم😭[/QUOTEخب ق ...

حداقل باهاش روبه رو حرف نزنم اعصابم ارومتره

بهش بگو چند روز ازت فاصله بگیره، نیاز داری که تنها باشی 

بی تربیت تر و پروتر از این حرفاس میزنه به شوخی و مسخره بازی منم نمیخوام بهش بی ادبی کنم اونم روز به روز پروتر😭

بی تربیت تر و پروتر از این حرفاس میزنه به شوخی و مسخره بازی منم نمیخوام بهش بی ادبی کنم اونم روز به ...

منم الان تو همین وضعیتم، اما چون خیلی از دستش شاکیم و خودشم میدونه عصبانیم اصلا طرفم نمیاد،،، چند دقیقه پیشم گفت بیا تو اتاق باهات حرف دارم، گفتم نمیام، چشماش گرد شد، اصلا توقع نداشت 

منم الان تو همین وضعیتم، اما چون خیلی از دستش شاکیم و خودشم میدونه عصبانیم اصلا طرفم نمیاد،،، چند دق ...

ایقد پرو شدن والا هرچی از دهنشون در میاد میگن هرکاری میکنن ادم عصبانی بشه بعدم انگار نه انگار لجم میگیره برا من دستور غذایی هم میزاره انگار من اصلا براش مهم نیستم که ناراحتم کاشکی بره یه هفته ماموریت نبینمش پرو