2777
2789

افتضاحه... حالم ازش به هم میخوره. واقعا بی وجدان و کم سواده...

نمیدونی چه بلاهایی سر من آورده خدا رو شکر زود متوجه شدیم.

شوهرم میخواست ازش شکایت کنه...

اصلا پیشش نرو.

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
افتضاحه... حالم ازش به هم میخوره. واقعا بی وجدان و کم سواده... نمیدونی چه بلاهایی سر من آورده خدا ر ...

برای اینکه تبخال زیاد نزنی عسل مرغوب زیاد مصرف کن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازش نگذره به خاطر این دکتر تمام زندگی و آینده من تباه شد، من پاهام بعضی وقتا کهیر میزد رفتم پیشش سریع گفت تو هنوخ داری من درمانت میکنم هر دو هفته یکبار نوبت میداد میرفتم پیشش برام داروهای کورتونی مینوشت تا این که تابستون لگنم درد گرفت رفتم پیش روماتولوژیست عکس نوشت گفت به خاطر مصرف کورتون لگنت تخریب شده و غضروفت کاملا سیاه شده بیماریتم اصلا هنوخ نبوده یه آلرژی ساده بوده الان به خاطر اشتباه این دکتر بی وجدان حتی توانایی راه رفتن ندارم و نامزدیم هم بهم خورده😢😢😢

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

سلام . من الان عضو شدم فقط به خاطر اینکه بگم اگه جونتون رو دوست دارید پیش این دکتر نرید . من چند سال پیش واسه عرق دستم رفتم پیشش . مشکل تیرویید تشخیص داد داروهایی خوردم که تا چند وقت حالم بد بود . پیش دکتر متخصص که رفتم گفتش که تیروییدت مشکلی نداره دارو ها رو هم بریز دور . 

در ضمن اگر رفتین پیشش نوار قلب نوشت سریع بیاید بیرون ، شاید شما ندونین چرا ولی اون میدونه.

من برای ریزش موهام رفتم پیشش بهم گفت برو ازمایش تیروید بده رفتم دادم اوردم پیشش بهم گفت تیروید دراری منو سه ماه کشوند اونجا موهام‌ریزشش ده برابر شد تا اینکه رفتم پیش یه متخصص بهم گفت مهابادی اصلا کارش اینه با ازمایشگاهیم دستش تو یه کاسس ...بخدا کل دارو هاش الکیه کل تشخیصاش الکیه فقط قصدش خالی کردن جیب منو شماس ...منم میخام برم از دستش شکایت کنم چون خالمو عمومم سه ماه میرن پیشش به اوناام گفته تیروید دارید !!ادم چقدر میتونه ذاتش خراب باشه خدا اذت نگذره من کل پولایی ک کار کرذمو اوردم ربختم تو جیب تو بدترم کردی حداقل یه دارویی میدادی موهام نریزع  خدا لعنتت کنه اگه یه روز از عمرم مونده باشه جبران میکنم کارتو حالا چه قانونی چه ... 

من پیش این دکتر رفتم کارش توی زمینه خودش واقعا درسته یه دوره گوارشم به هم ریخته بود اضافه وزن شدید داشتم و تپش قلب و سوزش سینه ام بود و کلا احساس بدی توی وجودم داشتم که تو یه دوره یک ساله تحت درمان این اقا هم مشکل تیروئید رو رفع کرد هم وزنم از 110 به 70 رسید و هم احساس بهتری دارم ، به پیشنهاد خود دکتر که گفت این مشکل تیروئید ممکنه ارثی باشه به خاله و مامانم پیشنهاد کردم اونا هم راضی بودن ، در کل تو زمینه خودشون خبره ان و در کل راضی بودم