2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

85 بازدید | 11 پست

من هنوز نتونستم تاییدیه تحصیلیو بگیرم

چندروز پیش رفتم دیدم نمرات اشتباهه یکسری هاش اعتراض زدم و امروز هروقت رفتم تو سایت یا خطای پردازش داده یا گفته که من فارغ التحصیل شناخته نشدم🤦‍♀️

حالا باید چیکار کنم

فردا برو کافی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کافینت هم همین مشکلو داشت آخه

این دیگ جدیده

برا من مشکلی نبود

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اول باید تاییدیه تحصیلی گرفت بعد ثبت نام کرد برای ترمیم که هر دو از طریق سایت سنجشه

زدم تاییدو 

ولی هرچی میرم سنجش داخل اکانت خودم نمیدونم کجاش باید ترمیم ثبت کرد

آخه من یه بار رفتم همچی مشکلی نداشت فقط نمره ها ایراد داشت تایید نکردم سوابقو که تاییدیه رو بهم بده ...

من ک اصلا مقایشه نکردم نمزاتو

زدم تاییدو  ولی هرچی میرم سنجش داخل اکانت خودم نمیدونم کجاش باید ترمیم ثبت کرد

همونجا که تایید کردی احتمالا باید باشه نمونه ترمیم تو یه کانالی بود همونجاها بود دقیقا باید همون راهیو بری که برا تاییدیه تحصیلی رفتی