2777
2789

مثلا همين خواهر كه الان داستانش تو پربازديدترينه من عقدم هنوز عروسي نكردم ميترسم كه عروسي منم شوهرم همينجور برخورد كني يا دوستي كه از أوائل حاملگيش خونه باباشه و ميخواد جدا شه همش استرس گرفتيم من اينجور نشم

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

منم مثل شمام. ترس و استرس داشتم برای بار داری نکنه منم مثل بعضی ها بیام تاپیک بزنم بچم سقط شد که با اجازت شد نکنه منم بیام سقط مجدد تاپیک بزنم با اجازت شد! آدم به چیز بد فکر کنه پیش می یاد حالا همش تلقین می کنم خدا کی میشه برم تاپیک بزنم بعد دو تا سقط بالاخره من نی نی سالم به دنیا آوردم. 

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستي كتاب انزژي مثبت كه ميگمن نميفهمين اسمش جيه و اثر كيه

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

الان اين ثنا خانوم كه با اسمش تغيير كرده شده خواهر همه ميكن داستانش دروغه ولي من الان اينقد غصش ميخوردم اين تموم شد ديكه صبا كه حامله ست ميخواد جدا شع الان ديكه غصه اين كرفته منو همش ميكن پاشم برا زندكيش قران بخونم

داستان با درد دل فرق داره.بعضیا یه شگفتیایی از خوشون درمیارن اخرشم دستشون رو میشه خب حق دارن دیگه! نمونش همین تاپیک خواهر عزیز همش تناقض داره ولی ماشالا رو😂😂😂😂

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌

اره عزيزم خيلي احساسي هستم و خيلي غصه اطرافيانو ميخورم 

واقعا كاربري خواهر همون ثناست؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

منم اینجورم ولی با این تفاوت تا یه مدت مغزم درگیر مشکلاتشونه و غصه میخورم..😟

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.