2777
2789

یه بچه رو خیلی دوست داشته باشن و کلی بهش اعتماد به نفس و ارزش بدن یه بچه رو بزنن تو سرش و منزویش کنن 

از لحاظ مالی هم تا زنده هستن هر چی اون بچه پرروئه و طلبکاره خواست بهش بدن و به فکر اون یکی بچه اصلا نباشن ؟ یه وقتایی فکر میکنم  من و خواهرم  خیلی بهمون ظلم شده چون همه فکر و ذکرشون برادرمه  ولی بعضی وقتا هم شک میکنم اصلا شاید ظلمی بهمون نشده باشه و حق هر آدمی باشه کسی  رو خیلی دوست داشته باشه و بخواد حتی همه ی اموالش رو بده به اون . نظرتون چیه ؟ 

شاید پسری ان😑😑😑

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بااجازه استاتر عزیز،لطفا خواهش میکنم تاپیک یکی مونده به آخرم عنوانش حالم بده ومحتاج دعاتونم رو گزارش بزنید ،هرعزیزی که گزارش زد لایک کنه به نیتش صدصلوات میفرستم و یه حمد میخونم،اسی جان برای شماهم میفرستم که راضی باشی داخل تاپیکت کامنت نامربوط گذاشتم اجرتون باخدا

معلومه که این حق رو ندارن

کلا توی ایران، ارزش پسرا واقعا بیشتره🤦🏻‍♀️

وقتی که پسراشون زن بگیرن و سال به سال سراغ پدر مادر رو نگیرن، اون موقع میفهمن که چی به چیه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

خیر 

پنج انگشت همشون یکسانه هر کدوم ببری خون میاد

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزیزم الان روانشناسا هم به این نتیجه رسیدن که پدر و مادرا نمیتونن بچه هارو به یک اندازه دوست داشته باشن و ناخودآگاه اون بچه ای که بیشتر به شخصیت خودشون شبیه رو بیشتر دوست دارن

حالا اون برادرته....ما ۳ تا خواهریم ...واسه خواهر بزرگم بابام کار تو بانک درست کرد ...الان معاون بانکه...با اینکه خونه داشت واسش خونه خرید ...بچش رو دارن بزرگ میکنن..هی به شوهرای من و خواهر وسطیم میگن ما بین بچهامون فرق نمیزاریم این فرق دیگ نیس؟؟؟؟