2777
2789

سلام دوست عزیز🌸

من دوره های دوخت برتر(نازکدوزی،شلوار،بچگانه دوز،مانتو، شب و عروس،طراحی لباس و خلاقیت،خیاطی آسان،ضخیم دوزی،رنگ شناسی،آستین های مزونی)رو خریداری کردم‌ و الان‌با قیمت‌ خیلی پایین(۳۰۰هزارتومان) میفروشم،اگر خواستید تلگرام‌نمونه هاشو براتون بفرستم🌷

سلام دوست عزیز🌸 من دوره های دوخت برتر(نازکدوزی،شلوار،بچگانه دوز،مانتو، شب و عروس،طراحی لباس و خ ...

سلام جانم به جز تلگرام جای دیگه میشه نمونه ها را ببینیم 

من تلگرام ندارم

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. اگر مایل به شرکت در دوره های خیاطی هستید. آموزشگاه خیاطی و بافندگی سحر دوره های: نازک دوز زنانه، مانتو دوزی، ضخیم دوزی زنانه، لباس شب و عروس، بافندگی، ژورنال شناسی و شلوار دوزی زنانه از مبتدی تا پیشرفته همراه با ارائه مدرک از سازمان فی و حرفه ای برگزار میکند.

سلام دوستان اگه خواستید من دوره های خیاطی دارم خیلی کامله سرچ کنی میبینی قیمتش میلیونیه من ۲۰۰ پول نت رو میگیرم خواستی تلگرامم پیام بده نمونه بفرستم برات trnm230

زرین و دوخت برتر و زهرا زارع و بخشایشی و الگو آماده همه سایزها بالاتنه پایین تنه و .... هم دارم