2777
2789
عنوان

چجوری خودمو قانع کنم که دوسم نداشت

209 بازدید | 34 پست

تاپیک قبلم توضیح دادم ..گاهی وقتا راحت کم محلی می‌کرد 

ی آقایی تو تاپیک قبلیم ی چیزی گفت 

"ادمی ک باهات سرده یجای دیگه گرم میشه "

این طبیعت ی مرده ..راس میگه؟

چجوری خودمو آروم کنم..

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

لزوما این نیست بنظرم هیچکی اندازه خود آدم با خودش صادق نیست 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کات کردم همین یه ساعت پیش

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
یاد سردیاش بیفت  یاد قیافه نحسش و تو ذهنت تف کن روش و تمام

چرا ما دخترا نمیتونیم ..خودش ک میگف خیلی دوسم داره یعنی همین بود  

ناراحتی مگه داره این همه خانوما دست رد میزنن ب سینه مردا ناراحت نمیشن

بنظرت اوت اصلا براش مهم نیس؟میگف خیلی دوسم داره همش الکی بود؟

همه حرفا را به مامانش میزد

عزیزم هر مردی بفهمه زیاد دوسش داری غرورش زیاد مبشه خوشحال باش رفته چون با رفتنش خودتو بهت برمیگزدونه ...

دقیقا اینو قبول دارم چون من آدم موفقی بودم تو درسم این ک آمد افت کردم

بنظرت اوت اصلا براش مهم نیس؟میگف خیلی دوسم داره همش الکی بود؟ همه حرفا را به مامانش میزد

والا نمی‌دونم بین شما و گذشته بعضیا هوس بازن فقط هوسه عشق عاشقی نیست فقط بخاطر فریب وایناس

منم کات کردم ..دلیل کات کردنتون چی بود؟

من ۴ سال بود با پسرخالم رل بودم تو این رابطه خیلی اذیت شدم طرفم اخلاقش اینجوری بود که میگف من هرکاری بخوام میکنم توهم نباید چیزی بگی برام وقت نمیزاشت اهمیت چندانی نمیداد کلا این رابطه براش مهم نبود چند بارم کات کردم ولی من نزاشتم کات بشه و آشتی کردیم بعد دو سه ماهی بود دیگ من دست از تلاش برای این رابطه برگشتم مثل خودش رفتار میکردم گفتم یبارم اون تلاش کنه واسه این رابطه تا اینکه چند روز پیش دو روز جوابمو نداد بعد اومد جواب داد از طریق استوری هاش فهمیدم با دوستاش رفته بودن شمال بدون اینکه به من بگه منم بدون هیچ حرفی هیچ بحثی امروز پیامشو سین زدم جواب ندادم از انستامم پرتش کردم بیرون اگه دوباره پیام بده بلاکش میکنم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁