shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6269 عنوان سیتالوپرام یا آسنترا؟ 55 بازدید | 4 پست دکتر برام نوشته. گفته هر کدوم رو خواستم مصرف کنم. به نظرتون کدوم بهتره برای مصرف؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰ 1403/02/17 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدا۱۲۳ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 1252 جفتشونم ارام بخش هستند اسنترا بهتره پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6269 جفتشونم ارام بخش هستند اسنترا بهتره روانشناس بالینی برام نوشته. میشه دلیلش رو بگی؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
یلدا۱۲۳ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 1252 روانشناس بالینی برام نوشته. میشه دلیلش رو بگی؟ اولا این داروهای روان هستند روانپزشک برات بنویسه بهتره چون تشخیص خیلی مهمه،بعدم گفتم دوتاشونم ارام بخش هستند اسنترا چون اعتیاد اور نیست و هر وقت دوست داشته باشی میتونی استفاده نکنی پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6269 اولا این داروهای روان هستند روانپزشک برات بنویسه بهتره چون تشخیص خیلی مهمه،بعدم گفتم دوتاشونم ارام ب ... به نظرت برم پیش روانپزشک؟ این خانم دکترای روانشناسی بالینی داشته عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰