2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ساعت توی روز مشخص کن مثلا ساعت پنج عصر اسمشو بزار ساعت نوشتن ی دفتر بردار هرچی اذیتت میکنه بنویس هرکی اذیتت کرده بنویس فحش بده نفرین کن هرچی دوست داری بعد که چیزی به ذهنت نرسید برگه ها رو بسوزون ذهنت کامل خالی میشه خیلی خوبه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
یک ساعت توی روز مشخص کن مثلا ساعت پنج عصر اسمشو بزار ساعت نوشتن ی دفتر بردار هرچی اذیتت میکنه بنویس ...

فکرام اذیتم میکنه خیلی 

هی میگم وای فلان اتفاق نیفته 

وای فلانی نمیره 

وای بچم نسوزه

وای خفه نشه 

وای نیفته 

وای همسرم خیانت نکنه

سوره حشر و حدید

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز