2777
2789
عنوان

راه های دختر دار شدنو بهم‌میگید؟

112 بازدید | 10 پست

میخوام‌برا دختر اقدام کن 

سنم +ماه نزدیکیم فرد میشه 

گفتن خودتو با اب و سرکه شست و شوی واژینال بده ی ۸ ساعت قبل و ی یکساعت قبل نزدیکی 

مصرف لبنیاتمم بالاس 

ولی امروز روز ۱۴ پریودمه و روز اولمه ک خودمو با سرکه شست و شو دادم 

امروز نزدیکی داشته باشم یا ن؟

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

شنیدم میگن اگر میخاین دختر دار بشین بار دوم رابطه اقدام کنید اسپرم ضعیفتر میشه ودرنتیجه احتمال دختر بودن بیشتره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته شما تلاشتو بکن ولی در نهایت بخدا توکل کن انشاالله ک اگر مصلحت باشه دختر میده بهت😍

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته شما تلاشتو بکن ولی در نهایت بخدا توکل کن انشاالله ک اگر مصلحت باشه ...

اخه دوتا پسر دارم و همسرم خیلی دختر دوسته

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤
اخه دوتا پسر دارم و همسرم خیلی دختر دوسته

انشاالله ک دختر میش🥰 منم دختر دوس دارم اولی ک پسر شد انشاالله دومی😅

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

میترسم اقدام کنم و دختر نشه

خب اگ از لحاظ مالی مشکلی نیست چرا آی وی اف نمیکنید

😩😩انجام نمیده

ای بابا پس تلاشتو بکن انشاالله ک دختر میش