چند وقتی بود میدیدم شوهرم میره تو اتاق به بهانه استراحت بعد استراحت نمیکرد گوشی به طرز مشکوکی دستش بود یکبار که رفته بود حمام گوشی رو چک کردم دیدم یه برنامه جدید نصب کرده مثل اینستا هست بدون اینکه شماره طرف رو داشته باشی با ای دی میتونی چت کنی و تماس صوتی و تصویری داشته باشی .منم برنامه رو نصب کردم و با یه ای دی فیک رفتم پیام دادم فوری باهام ارتباط برقرار کرد و همه اتفاقای زندگیمون رو توضیح میداد حتی ازش از روابط زناشویی پرسیدم و دقیقا همه رو گفت .امروز بهش گفتم شارژ میخوام ۵۰ واسم فرستاد میگه شمارتو بده گفتم شوهر دارم نمیتونم .گفت وییس بده منم از گوگل صدا گرفتم و واسش فرستادم.اونم باور کرد که یکی دیگه س .فکر میکرد پسرم
خلاصه اولین روزی که چت کردم اعصابم خیلی خرد شد چون یه چیزایی رو دروغ میگفت .ما روابط زناشویی خیلی کمی داشتیم بعد اینجا میگفت ما هر شب برنامه داریم .جالبی اینجاست که هر شب باهاش چت میکردم احساس نیازش میرفت بالا و میومد با من رابطه برقرار میکرد .نمیدونستم خوشحال باشم گه زناشویی داریم یا ناراحت باشم گه باید یکی دیگه باشه که تحریک کنه .کسی هست تجربه داشته باشه راهنمایی کنه گه این رابطه مجازی رو ادامه بدم یا نه .در ضمن دوستان من اصلا شرایط جدا شدن رو ندارم اصلا پیشنهاد ندید