2777
2789
عنوان

با مهمون پرو چیکار کنم

1467 بازدید | 53 پست

سلام، متاسفانه آدم رودربایستی هستیم خودم و شوهرم البته اینا دیگه خیلی پرو هستن ، فامیل درجه یک شوهرم با زنش بچه ندارن ‌،هفته ی ۴ روز یه دوره دارن واسه کاره شوهرش مجبور بیاد شهری که ما زندگی میکنیم ۲ ساعت راهه تا خونشون، از دیماه کلاسش شروع شده  مرتب میان

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

تلفن زد بگو نیستیم رفتیم جایی

دو سه بار ردشون کن

اومدن سرحال نباش پذیرایی خیلی سبک و سطحی کن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونام خرج میکنن یافقط شما؟ 

خب چراخونه نمیگیرن؟

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عجب درک تعطیل

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

تلفن زد بگو نیستیم رفتیم جایی دو سه بار ردشون کن اومدن سرحال نباش پذیرایی خیلی سبک و سطحی کن 

میان دم در 

اصلا زنگ نمیزنن واسشون مهم نیس میرن میخوابن

هفته ای ۴ روز میان خونه شما میمونن؟ چه رویی دارن خداوکیلی نمیشه یکی دوبار بهشون بگید نیستیم؟ یا مث ...

بعدش میان این کار و هم کردم

خب زن رو واس چی میاره اگه ولس کاره ۲ ساعت ک راهی نیس بعدم دیگه پررو شدن باید از ادل رو نمی دادی

گفتن تا ۲ ماه هفته ی ۴ روزه بعدش کم میشه حالا چند ردز پیش گفتن نه تا یک ساله هفتع ی ۴ روز