2777
2789
عنوان

نمی خــوام غـرق بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 27525 بازدید | 2268 پست

سبحان الله بهر غمی یار تویی
سبحان الله گشایش کار تویی
سبحان الله به امر تو کن فیکون
سبحان الله غفور و غفار تویی

ای خالق خلق،رهنمایی بفرست

بر بندهه ی بی‌نوا، نوایی بفرست

کار من بیچاره، گره در گرهست

رحمی بکن و گره گشایی بفرست

آن دشمن دوست بود دیدی که چه کرد

یا اینکه بغور او رسیدی که چه کرد
می‌گفت همان کنم که خواهد دل تو

دیدی که چه می‌گفت و شنیدی که چه کرد

با علم اگر عمل برابر گردد

کام دو جهان ترا میسر گردد
مغرور مشو به خود که خواندی ورقی

زان روز حذر کن که ورق بر گردد

گر غره به عمری به تبی برخیزد

وین روز جوانی به شبی برخیزد
بیداد مکن که مردم آزاری تو

در زیر لبی به یا ربی برخیزد

آن‌که به کوه ظلم خرگاه زند

خود را به دمِ آه سحرگاه زند
ای راهزن از دور مکافات بترس

راهی که زنی ترا همان راه زند

گر ملک تو شام و گر یمن خواهد بود

وز سر حد چین تا به ختن خواهد بود
روزی که ازین سرا کنی عزم سفر

همراه تو هفت گز کفن خواهد بود

-الهم عجل عجل عجل لولیک الفرج

تو رو خدا برام خیلی دعا کنید.اونایی که منتظر واقعی حضرتن نه کوفی مسلکای مدعی دروغین دینداری.

به دعاتون خیلی نیاز دارم.به دعاتون چشم بستم.بحق حضرت زینب دعام کنید خداوند انروز گشایشم کنه جواب شوهر کثیفمو بده جوری که با چشمم ببینم امروز عقوبتشو.آواره نشم..خیلی بی پناهم.دعا کنید خدا گشایشم کنه حتی با مرگم اما اواره ی دنیای کثیف قبل ظهور نشم بعد طلاق.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خَیْرٌ لَکُمْ، یعنی شما

خَیْرٌ لَکُمْ، یعنی شما

ذکر قنوت هر شبم،مهدی بیا

مهدی بیا ،مهدی بیا، مهدی بیا

بیا و زیررو کن کاخِ خائنین رو

بیا و زنده کن شرع و حجب و دین رو

من نوکرو آقا شما

ذکر قنوت هر شبم:مهدی بیا

مهدی بیاااا،مهدی بیا

بیا و با قدم هات، برگردون بهارو

بیا و روبه راه کن حالِ زار ما رو

بهاره اون روزی، که تو میای از راه

تو می شی فرمانده، پشت سرت عیسی

میای و تویِ دستت، تیغِ ذوالفقاره

میای و بارونِ عشق، رویِ دلا میباره

بیا که دنیا،غیر تو،"آقااا" نداره

ذکر قنوت امشبم مهدی بیاااا

یا سیّدی،ای مهدیاااا

ذکر قنوت هر شبم،مهدی بیاااا

-یارب بحق زینب رحمی بحال ما کن

بي استخاره............در يك غزال عاشقي بااستعاره

مي گويم از تو..........مي گويم از جذبه یِ ایمانیت آقا دوباره

ليلاتريني...............مجنون راهت مي شود ماه و ستاره
فكر گريزم............."لايمكن..." مي خوانم و كو راه چاره

حلقه به گوشم........درپيش تو اين گوش واين هم گوشواره

دلداه ام من............همراه من بودي شما از گاهواره

ميميرم آخر............چشم انتظارم كي مي آيي اي سواره

ادركني آقا.............من ماندم و هر لحظه بساط اشكواره

دلخون ترينم...........با كربلا و روضه هاي شيرخواره
برگرد آقا ..............اي منتقم اصلي حلقوم پاره

مچکرم عزیزدلم.توروخدادعام کن مشکل پوستی دارم.درمان نداره.فقط معجزه خدا.برام دعاکنید.به بچه هاهم بگین ...

برو قم سر مزار شهید دفاع مقدس نوجوان شهید محمد معماریان بعد زیارت جمکران و حرم خانم‌معصومه.بعد برو درب خونه ی شهید تبرکی شهیدو بگیر به نیت شفای پوستت اگر فاطمی بری حاجتت رو می گیری.

داستان زندگیشو بخون.خودم رفتم و معجزه شو دیدم که بهت می گم.ان شاءالله پوستت شفا بگیره سلام بنده هم برسونی وقت زیارت و فاطمی باشی و خداپسند و رستگار. و برای بنده هم دعا کنی و استغفار.

آدرس مزارش و ادرس خونه ش توی نت هست.

حسینی و تربت خود شهیده از خود اقا امام حسین هم بخور هم بزن به پوستت با وضو.

ادرس منزل شهید محمد معماریان

قم - بلوار امین - کوچه 10 - داخل کوچه یک کوچه فرعی به نام خود شهید محمد معماریان هست (احتمالا فرعیِ پنجم دست راست) پلاک 16

توی کوچه بپرسی بهت می گن وسطای کوچه س.

نام پدر : حبیب
ولادت : قم – ۱۳۴۹/۰۵/۲۰
سن در زمان شهادت : شانزده سال
شهادت : شلمچه – عملیات کربلای ۴ – ۱۳۶۵/۱۰/۰۶
مزار : گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) قم – قطعه ۱۲ ، ردیف ۷ ، شماره ۶۹

التماس دعا...

از نرده های پله کنده شده بود و من متوجه نشدم پایم روی نرده رفت افتادم در جوی سیمانی و سرم به جوی خورد و سرم گیج رفت؛ بد تر از پایم سرم بود که خونریزی کرده بود؛ وقتی میخواستند مرا به بیمارستان ببرند گفتم مرا به بیمارستان نبرید، آنها چادرم را از سرم بر میدارند و بر سرم دست می زنند، سرم انشاءاللّٰه خوب می شود ولی پایم خوب نمی شود؛

مرا ببرید پیش شکسته بند پایم را جا بیندازند، پایم را جا انداختند ولی شب تا صبح من نتوانستم از دردش آرام باشم، صبح به دامادم گفتم برویم درمانگاه عکسی از پایم بگیریم؛ بعد عکس گرفتن گفتند باید به بیمارستان بروید تا پای شما را گچ بگیرند، گفتم نمیخواهم پایم را گچ بگیرند، هشتم محرم به منزل ما آمدند ظرف و دیگ و… برای مسجد ببرند، گفتم از مسجد چه خبر؟ گفتند کار خیلی، ولی کار کن کم، گفتم من میتوانم بیایم؟ پاسخ دادند اگر بیایی خانم های مسجد خوشحال می شوند، گفتم برای رضای خدا می آیم، بلکه خدا و آقا امام حسین (ع) لطفی کنند و پایم خوب شود.

به مسجد رفتیم و شروع کردیم به برنج و سبزی پاک کردن؛ فردای آن روز دو تا عصا برایم تهیه کردند، شب در سینه زنی امام حسین(ع) کمی گریه کردم و گفتم اگر همین یک مقدار کار من قابل قبول شما است، شما از خداوند بخواهید تا فردا کف پای من به زمین برسد من اینجا بیایم دیگ های اینجا و خانه عمه ام را بشویم. این نذر را هم کردم.

شب استراحت کردم صحر عاشورا خواب دیدم در مسجد المهدی هستم، جمعیت در مسجد خیلی زیاد بود ، گفتند برای مسجد دارد کمکی می آید، گفتم بروم جلوی مسجد ببینم کمکی از کجا می آید، رفتم و دیدم دسته ای که می آید خیلی منظم است، شهید آل طه جلوی دسته نوحه میخواند، بچه ها جواب میدهند، هیچ کس کنار من نبود، گفتم او (آل طه ) که شهید شده است، دیدم پسر خودم هم کنار او است، آنها فرد عادی نبودند جمعی از شهدا بودند.

سینه زدند و نوحه میخواندند که دیدم محمد (پسرم) از جمعیت به کنارم آمد مرا بوسید، من هم او با بوسیدم و گفتم خیلی وقت است ندیدمت خیلی بزرگ شده ای، شهید آزادیان هم نزد من آمد، او هم شهید شده بود، گفت حاج خانم خدا بد ندهد، محمد گفت نه، مادر من مریض نیست، گفت مادر اینها چیست در دستت؟ گفتم چیزی نیست مادر ، چند روزی است پایم درد میکنم دارم با عصا راه میروم، گفت چند روزی است که به کربلا رفته ایم از ضریح امام حسین (ع) شال سبزی را برای تو آورده ام، من میخواستم به دیدن شما بیایم آزادیان گفت بیا با هم برویم و به اتفاق همگی با هم آمدیم، به زمین نشست و باند و… را از پایم باز کرد و شال سبز را به پایم بست.

من از خواب بیدار شدم و دیدم پایم خوب شده است و درد نمیکند. هر کجا که قدم بر می داشتم بوی عطرش همه جا را فرا گرفته بود. فرمانداری گفتند اگر حقیقت داشته باشد آقای گلپایگانی باید تایید کنند. دوازدهم محرم خودشان متوجه شدند، آقا آن را روی قلبشان می گذاشتند و می گفتند من تربتی دارم که برای ۱۴۰۰ سال قبل از زیر جسد امام حسین (ع) است و این شال هم بوی آن تربت را می دهد، اندکی از تربت را به من داد و…گفتند اینو با این تربت و آب متبرک قاطی و به مشکل دارها بدهید..

اگر هم حاجت نگرفتیم به تربت شهید شک نکنیم و نگاه شهید به عمل خودمون شک کنیم.

حاجت بگیرید و برای بنده هم دعا کنید بعد خوندنش

این داستانو مادرش نقل کردن حدود ۴۰ سال پیش

شهدای دفاع مقدس حساب شون جداست با خیلی ها و بعد از انقلاب حتی با خانواده هاشون.بهشون تمسک کنیم

یا شهید محمد معماریان ادرکنی

بچه ها می خوام طلاق بگیرم برم از شهرمون و قصد ازدواج هم ندارم به هیچ وجه دیگه جریانمو کمیش توی چند صفحه قبل گفتم.از آدما بریدم اگر بین تون یکی هست آشنا داره غسال خونه یا حرم های مطهر حتی کربلا و عراق برام یک کار و جاپناه پیدا کنه هیچ پشتوانه ایی ندارم.کارگری کنم ولی آواره ی جامعه ی کثیف و دیو و دد و نگاه و کلام های آلوده نشم.اگر بدون منت و خداپسند براتون مقدور بود این درخواستم رو سریع پیگیر کنید به خودم توی صفحه م جواب بدید ولی فقط اگر قصد این کمک رو دارید.در این صورت خدا بهتون خیر کثیر بده بحق حضرت زینب.اگر برای مزاحمت و هواپرستی جوابم بده هر که واگذارش به صاحب و خالق عظیم الشآن قهار.تمام‌گنجینه م عفت و حیامه.اگر کمکم کنید در این مطلب دارم طلاق می گیرم جاپناه خداپسندی ان شاءالله بحق حضرت عباس و عباس زمانه امام دوازدهم عج الله در دنیا و عقبی روسفید باشید در پیشگاه الهی.

اگر در این حیطه برام در نظر دارید به خودم توی صفحه م پیام بدید.متشکرم

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱 به نیابت از شما اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺 اللهم ...

ممنونم عزیزم

ان‌شاءالله عاقبت بخیر باشید

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

خدایا فرج آقا رو برسون به ما دلتنگی بده تا تمام هم و غم ما بشه دعا برای فرج اماممون

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
برو قم سر مزار شهید دفاع مقدس نوجوان شهید محمد معماریان بعد زیارت جمکران و حرم خانم‌معصومه.بعد برو د ...

سلام آجی.من توی یکی ازروستا های لرستان زندگی میکنم. امکان رفتن به جایی رواداری بخدا  .توروخدا شمابدام دعا کن اسمم فاطمه.دکتر رفتم گفتن درمان نداره.زائده های پوستی یاداشتی بهشون میگن.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها می خوام طلاق بگیرم برم از شهرمون و قصد ازدواج هم ندارم به هیچ وجه دیگه جریانمو کمیش توی چند ص ...

بچه ها دیروز باز یه فرصت آخر به شوهر خرابم دادم و ازش قول گرفتم.هر چند مثل شمر هست ولی مجبور شدم..و فعلا از طلاق منصرف شدم.برام دعا کنید

سلام آجی.من توی یکی ازروستا های لرستان زندگی میکنم. امکان رفتن به جایی رواداری بخدا    .تو ...

عزیز دلم.فاطمی به شهید نوجوان محمد معماریان توسل کن.

ناقابلم حقیر دعا نی کنم دعای امام دوازدهم عج الله در حقت نیتجاب بشه بحق آقا امام هشتم.

میلاد امام هشتم نزدیکه یک شهید نوجوان توی حرم آقا امام هشتم هستن به نام شهید سعید چندانی.داستانشو از نت بخون و به ایشونم حتما توسل کن زائده ایی داشتن ناعلاج حضرت زهرا و امام دوازدهم شفاشون دادن.سنی بودن و ۴۰ سال پیش و بعد شیعه شدن و حتی روز و ساعت و نوع شهادتشون رو می دونستند بهشون زهر دادندبعد شفا و شیعه شدن.شیعه ی واقعی یک نوجوان بود نه مثل اکثر شیعه های درهم و مدعی دروغین فعلی قبل ظهور.مستجاب الدعوه بودن.به آقای نخودکی و پیرپالاندوز هم توسل کن.حاجت روا بشی الساعه.فاطمی باشی و برای بنده هم استغفار و دعا کنی