2777
2789
عنوان

41 سالمه و دخترم 12 ساله به نظرتون یه بچه دیگه بیارم /

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 82 پست

الان همه دیر بچه دار میشن، اصلا به این حرفا توجه نکن که ۴۰ سالت شده و نباید بیاری

اتفاقا خیلی هم خوبه، حال و هوای خونتون با یه نی نی جدید خیلی عوض میشه، مخصوصا اینکه میگی شرایطش رو هم داری

البته قبلش حتما چک کن ببین حوصله و شرایط روحیت هم مساعد هست یا نه، چون متاسفانه الان همه فقققط به این فک میکنن که از نظر اقتصادی میتونن بیارن یا نه، دیگه کسی به حوصله و امادگی روحی مادر و توانایی تربیت و این چیزا فک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مادر چی این وسط نباید یه نفسی بکشه

بچه ها که یه کم بزرگتر بشن،  مادر راحت تر نفس میکشه. 

اولی پنج ساله باشه دومی رو تازه باردار بشه، خوبه؟ باز پروسه بچه داری شروع میشه.  فاصله سنی کم، سختی داره و منکرش نیستم ولی یک دفعه بزرگ میشن و مادر هم بعدش ریلکس میکنه😁😋

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

درسته ولی میدونی الان دختر اسی توی سن حساس نوجوونیه و مطمئنم اذیت میشه قبل و بعد سن حساس بچه ها فقط ...

ببین اینطوری بخوای فک کنی هیچوقت نباید دومی رو بیاری

چون بچه ها تو هر سنی که باشن چالش های مخصوص خودشون رو دارن

من خودم همسن اسی هستم

دخترم هم دوازده سالشه وضع مالیمونم بد نیس

چون خودم از خواهر برادرم خیری ندیدم

ترجیح دادم بچم تک باشه

توان جسمی هم برای بزرگ کردن دومی نداشتم

میترسم بیماری چیزی داشته باشه هیچ حوصله ندارم ببرم‌دکتر و..

اینا دلایل من بودش 

اما عاشق بچم  خیلی دوست دارم 

من خودم همسن اسی هستم دخترم هم دوازده سالشه وضع مالیمونم بد نیس چون خودم از خواهر برادرم خیری ندید ...

همسرت راضی هست؟

منم دقیقا در این شرایط هستم ولی همسرم‌بچه میخواد

چون خودم خیلی اذیت شدم از خواهر برادرم نخواستم‌بچه دوم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

همسرت راضی هست؟ منم دقیقا در این شرایط هستم ولی همسرم‌بچه میخواد چون خودم خیلی اذیت شدم از خواهر ب ...

همسرم چیزی نمیگه

چون شغلش یک طوری هست سرش توی کتاب و مقاله هست 

از اولشم زیاد بچه دوست نبود حوصله نداره

همسرت راضی هست؟ منم دقیقا در این شرایط هستم ولی همسرم‌بچه میخواد چون خودم خیلی اذیت شدم از خواهر ب ...

من الان غربتی ام

سالی یکبار میرفتم خونه مامانم

خواهرم راهم نمیده 

برای همون یکبار در سال اجازه نمیده

یعنی اسم خواهر و برادر میاد

یک سوز و زخم بزرگی روی دلم هست درد میکنه

میدونم تنهایی خیلی سخته برای بچم

مخصوصا که ما توی شهری هستیم نه من و نه همسرم هیچ کسی نداریم

اما در عوض بلایی سرمون بیاد دخترم مجبور نیست با خواهر برادراش بجنگه برای ارث

هرچی هست براش خودش بمونه 

فقط دعا میکنم بچه عاقلی باشه 

ببین اینطوری بخوای فک کنی هیچوقت نباید دومی رو بیاری چون بچه ها تو هر سنی که باشن چالش های مخصوص خو ...

درسته ولی کار به ابن ندارم استارتر فاصله سنی خودش با بچشم خیلی زیاد میشه تا بچش نوجوون بشه میشه ۶۰ سالش خب این بده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همسرم چیزی نمیگه چون شغلش یک طوری هست سرش توی کتاب و مقاله هست  از اولشم زیاد بچه دوست نبود ح ...

کار همسر منم خیلی زیاده

صبحها کارمند رسمی عصرها شرکت داره خودش بعدم یه شغل دیگه

اصلا کمکم‌نبود تو‌بچه داری

حتی بعضی روزها بچه خوابه اومدنی

ولی خیلی دوست داره بچه دوم

خیلی تصمیم سختیه

درسته ولی کار به ابن ندارم استارتر فاصله سنی خودش با بچشم خیلی زیاد میشه تا بچش نوجوون بشه میشه ۶۰ س ...

اره من خودمم دوس ندارم فاصله سنی زیاد با بچه رو ولی خب باز بستگی به شرایط زندگی هر کسی هم داره

باید کامل بسنجن شرایط رو، هم معایب رو در نظر بگیرن هم مزایا رو

من الان غربتی ام سالی یکبار میرفتم خونه مامانم خواهرم راهم نمیده  برای همون یکبار در سال اجا ...

چقدر میفهممت

منم جگرم سوخته از برادرم

البته برادر من مریض هست بیچاره وگرنه خودش آدم‌بدی میست

ولی همسرم‌درکم‌نمیکنه

کار همسر منم خیلی زیاده صبحها کارمند رسمی عصرها شرکت داره خودش بعدم یه شغل دیگه اصلا کمکم‌نبود تو‌ ...

انشالا بهترین تصمیم‌رو‌بگیرید

شرایط جسمی خودتون از همه چی مهم تر هست

من واقعن نمیتونم

اما همیشه توی خیابون راه میرم چشمم دنبال بچه های فسقلیه

انقدر دوسشون دارم

کاش ایران نبودم کاش شرایط طور دیگه ای بود

انشالا بهترین تصمیم‌رو‌بگیرید شرایط جسمی خودتون از همه چی مهم تر هست من واقعن نمیتونم اما همیشه ت ...

ممنون عزیزم

راستی شما هنوز خواهرتو‌دوست داری؟

من با وجود همه بدی های برادرم هنوز دوسش دارم

میگم‌کاش د‌وستش نداشتم اینقدر اذیت نمیشدم

برادر من مشکل اعصاب داره خیلی اذیتم‌کرده

اقوام ما ۴۱ سالشه سومی رو بارداره و خیلی هم خوشحاله خب هر کس ی طرز فکری داره دیگه نگاه به خودت کن ببین چاز لحاظ اعصاب و مالی اگر مسائد باشی خیلی هم عالیه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤