2777
2789
عنوان

41 سالمه و دخترم 12 ساله به نظرتون یه بچه دیگه بیارم /

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از الان بفکر اینی ک یکی دیگه بچه رو نگهداره تو ب کارت برسی خب نیارچه کاریه واس یکی دیگه برنامه م ...

دقیقا

اون بچه چه گناهی کرده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سلام و نور به روی ماهتون، وقتتون بخیر باشه عزیزدلم😍✨️

بچه دار شدن یه تصمیم شخصیه و حتما با همسرتون مشورت کنید، اگر ب اتفاق نظر رسیدین با کمک همسر محترمتون میتونید ب دور از استرس برای کار های پزشکی اقدام کنید😌🤍 

ولی چون خانم باتجربه ای هستین قبل از اقدام حتما با پزشک مورد اعتمادتون مشورت کنید این کار باعث ارامش روانی خانوادتون هم خواهد شد و حس بهتری هم بهتون القا میکنه😁🧡

براتون بهترین هارو ارزو میکنم

یه پیشنهاد کاملا شخصی ام هم میتونم بدم؟😅

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

سن خودتون خطرناکه و احتمال حاملگی سخت و خدایی نکرده مشکلات بچه وجود داره

فاصله سنی بچه ها هم زیاده و به درد همدیگه نمیخورن

من باشم این کارو نمیکنم

لطفا بقیه دوستان نگید بهم که فلانی ۵۰ سالگی بچه اورد سالمه گفتم احتمالش بیشتره

درسته ولی میدونی الان دختر اسی توی سن حساس نوجوونیه و مطمئنم اذیت میشه قبل و بعد سن حساس بچه ها فقط مشکلی ندارن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دقیقا اون بچه چه گناهی کرده

ایشون ۴۰ سالشه خب پدر مادر خودشون هم سنی رو رد کردن ...درست نیست بار مسولیت رو میندازن ک

گردن کسی  و شک نکردم اکه بیاره هم اون دختر ۱۲ ساله هم باید مادر شدن رو تجربه کنه چون مشخص ایشون توقع داره همه کمک کنن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
سنش بالا نیست ولی اون بچه ده سالش که بشه مادرش پنجاه رو رد کرده این بد نیست واقعا؟ بعدم میگن بارداری ...

با استانداردهای الان واقعا سنش اونقدر بالا نیست

انواع مشکلات تو هر بارداری ای میتونه پیش بیاد

اینجا اینقدر بارداری زیر 20 سال دیدم که از شنیدن اینکه یه خانم 41 ساله بخواد باردار بشه تعجب نمیکنم

سنت مشکل نیست 

تفاوت سنی دو بچه زیاده و به مشکل میخورید 

منم ۱۳ سالم بود و مامانم ۴۱ ساله که خواهرمو باردار شد 

هردو تک فرزند بزرگ شدیم . هیچوقت حس خواهری نداشتیم بهم . و کلا رابطه ای هم نداریم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بعد دخترت داره کنکور میخونه نق نق این یکی شروع میشه آجییی بیا بازیییی آجی بستنی بخر آجی کتاباتو بده پاره کنم 🤐🤐🤐🤐🤐

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن