2777
2789

ما چهارساله ازدواج کردیم دوسال عقد دوسال هم عروسی کردیم 

همسرم چون نظامیه شهر دیگه کار میکنه و منم میمونم خونه مادرم اینا 

یه خونه دویست متری هم داریم که جهازمو چیدم اونجا آخر هفته ها ک همسرم میاد میرم خونمون ... که خونه هم شهر خودمه ... دیشب ب شوهرم گفتم یه خونه سازمانی بگیر بریم اونجا بمونیم 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

شوهرم میگه دلم نمیخواد خونه سازمانی بمونیم یه خونه یکو دویستی میخریم میمونیم اونجا 

اینجا خونمون رو نمیخواد بفروشه میگه این بمونه طلاهات پونصد درمیاد منم اینجا خونه رو تموم رهن سیصد میدم ماشین روهم میفروشم

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه فکر پس انداز و نگهداری سرمایه‌شون هستن شما میگی نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من اینجوری حس میکنم خیلی تو فشار میفتیم..شوهرم ماشینشو بفروشه چجوری بعدا میتونه بخرع؟؟😭😭 من طلاهامو بفروشم سکته میکنم😭😭

بله درسته بروید همون شهری که همسرتون هست خونه سازمانی 

نشد خونه اجاره کنید ولی دور از هم نباشید 

اینجوری شوهرت بهتر مسئولیت پذیر میشه و زیر بار زتدگی میره

اگه وسع مالی دارید یک خونه شهر خودتون بخرید یا اجاره بدهید یا بگذارید وقتی میایید شهرتون یک حایی داشته باشید

برید خونه سازمانی ماشین و طلانفروشین خونه اصلی رو هم رهن بدین باید فاتحه دیواراش رو بخونید

بهش میگم بریم سازمانی اینهمه ضرر نکنیم میگه میخوام خونه خودم باشه 

حس میکنم فکرش عاقلانه نیست قراره بدبخت شیم تو شهر غریب

بنظرم انقد فشار هم خوب نیس

خونه اینجارو تخلیه کن بده اجاره خودت برو یه شهر دیگه خونه سازمانی 

هم ماشینت وطلاهاتم داری

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤