2777
2789

مرسی که اومدین..بچه ها من تو اقدامم..

هنوز ده روز دیگه به پریودم مونده.چند روزه کمر درد خفیف داشتم بعضی وقتا هم دلم یه کوچولو درد میگرفت زود خوب میشد ولی امروز هم دلم هم کمرم به شدت درد میکنه.انگار یه چیز سنگین تو دلمه رفتم دستشویی از درد نمیتونستم بشینم انگار رحمم رو دارن فشار میدن..بعد ببخشید خودمو با دستمال پاک کردم خون دیدم...  توروخدا یکی بگه چمه...دلمم به شدت درد میکنه تعطیله دکترم نیست برم پیشش

💑♡💏♡👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روزه دیگه به پریودم مونده دل درد دارم ولی نه به این شدت! شاید واسه لانه گزینیه؟

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
۲۴

روز 24 هستی و 10 روز دیگه هنوز داری؟ اشتباه محاسبه نکردی؟

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

اگه درد شکم دارین و تو اقدامین و نمیتونین دارو بخورین با یه دستمال یا شکمبند خودتونو گرم نگه دارین دسشویی هم با اب گرم خودتونو بشورین دارو مارو نخورین 

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗