2777
2789
عنوان

بنظر شما من باید تو خواستگاری خواهرم باشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 45 پست

به حق چیزای ندیده و نشنیده،تا بوده و نبوده موقع خواستگاری اعضای درجه یک خانواده هستن ،ما همه خواهر برادر و حتی دامادهامونم بودن ،عروسمون هم بوده داماد هم با تمام خانواده اومده 

🥴امضام نمیاد 

وا مگه میشه من تو خواستگاری داداشم بودم

تو عضو درجه یکی مگه میشه نباشی :/ هم بیان نمیگن کو خواهرش؟؟؟ سرزمین عجایب ینی چی مجرد نمیارن ک چی بشه؟

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر انصافا میخوای بری تو مجلس بشینی چی بشه میتونی از پشت صحنه کمکشون کنی چایی دم کنی بریزی و میوه و ...اماده کنی اجیت بیاد ازت بگیره ولی اینکه بری اونجا مث ببخشید گلابی بشینی گوش حرفاشون بگیری یکم سنگینه

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

وا مگه میشه من تو خواستگاری داداشم بودم تو عضو درجه یکی مگه میشه نباشی :/ هم بیان نمیگن کو خواهرش؟؟ ...

خواهر اون مه همسن منه میاد عموم میاد اما من نیستم ، تصمیم گرفتم حرفیم نزنم چون همیشه منو مقصر میدونن باز

اصلا براشون مهم نیست که من نیستم حرفیم نمیزنن حتی اون خواهرم 

خودت با مامانت حرف بزن برای خودت ارزش قائل باش ... ب حرفای اینام گوش نده تو نی نی سایتاینا کلا عجیب غریب اند :/

خودت با مامانت حرف بزن برای خودت ارزش قائل باش ... ب حرفای اینام گوش نده تو نی نی سایتاینا کلا عجیب ...

اخه چی بگم عزیزم ؟ نمیخوام خودمو کوچیک کنم که مثلا خیلی برام مهمه 

همینطوری خواهرم دور برداشته

اخه چی بگم عزیزم ؟ نمیخوام خودمو کوچیک کنم که مثلا خیلی برام مهمه  همینطوری خواهرم دور برداشته

عووو پس بیخیال نمیدونستم خواهرت اینجوریه ..... 

کاملا بی تفاوت باش سر سنگین باش باهاشون 

خواهرم خودش راضی نیست من تو مراسمش باشم 

خودتو ناراحت نکن دلیلشو از مادرت بپرس الان مشغله دارن ممکنه بخاطر همینه حواسشون ب تو نیست 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹