برا خواهرم یه خواستگار میخواد بیاد داشت راجب جلسه خواستگاری صحبت میکردن گفتم من چی بپپشم خواهرم اول جواب نداد بعد گفت مگه تو هم هستی مامانمم گفت نه بابا لازم نیست اینا به من بی احترامی کردن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیخواد بری باور کن حوصلت سر میره بشینی اونجا منم نموندم تو خواستگاری خواهرم. برا خودت اون ساعتیا که هستن رو برو گردش. بعدا خواستگاری رسمی رو حضور پیدا کن که همه هستن
چیزی نیست که منم واسه خواستگاری خواهرم نرفتم متاهل هم بودم معمولا تو خواستگاری پدر مادر دو طرف هستن و یه نفر بزرگتر از سمت هر دو برا خواستگاری خواهرم فقط داییمو گفته بودن از سمت همسرش هم عموی دامادمون بود برای نشون کردنش همه رو گفتن
💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏  یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭