2777
2789
عنوان

این روزا حال دلم خیییلی خوبه🫠

104 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ای روزا حال دلم خیلی خوبه🙂 پر انرژی و خوشحالم🙃

یکی اینکه دیگ اون زن شلخته و کثیف نیستم😃

( منم مثل خیلیا یکی از شلخته های سایت ....بودم  همیشه هم از این خصلت عذاب میکشیدم ولی نمیتونستم خودمو اصلاح کنم و تایپیک های شلخته ها رو همیشه میخوندم بلکه یه چیزی توش یاد بگیرم یا کسی چیزی گفته باشه که رو تاثیر بذاره ولی نمیذاشت🫢)

با اعماق وجودم از خدا مدد خواستم که کمکم کنه از این شلختگی و کثیفی ست بردارم و بشم نمونه یه زن تمیزی که اجاق خونش ،سینک خونش، ‌.....همیشه تمیزه و برق میزنه که به حمدالله بهش رسیدم👌

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوم اینکه چیزی که خیییلی خیییلی برام مهم بود پوستم بود😔

یه پوست داغونی داشتم که حال دلمو خراب کرده بود😪

همیشه با خودم میگفتم ببین فلانی( شوهرم ) چه پوست صاف و بدون ایرادی داره مثلا مرده ها...ولی تو زنی خیر سرت🤕پر از لکه های جای جوش و لکه های بزرگ و ...خاک عالم...

تا اینکه ب پیشنهاد خواهرم از یه کرم استفاده کردم در عرض دو هفته پوستم تغییر قابل ملاحظه ای کرد🫠( تایپیک های قبلیم هس) دیروز صبح که پیش اینه بودم صورتم رو خشک میکردم شوهرم باخنده میگف عوضی پوستت از پوست منم بهتر شده😀

خدایا شکرت

دیروز خونه مادرشوهرم بودم گفتم مامان پوستم تغییر نکرده؟ گفت چرا اتفاقا خیلی خوب شده سری قبل دیدمت خواستم بپرسم کرم چی میزنی روم نشد...گفتم یعنی انقد خوب شده ؟ گف اره والله ...صاف شده روشن شده جای جوشات رفته😃 

اینا رو که نمی‌گفت قند تو دلم آب میشد😃

خدایا شکرت

چون از نتیجه کرپ خیییلی راضی بودم تصمیم گرفتم بیارم و فروش داشته باشم تا کمک زندگیم باشه و حداقل خرجای روزمره و هزینه خودمو دربیارم ...

خدایا هزاران مرتبه شکرت

دوستان قصد فروش اینترنتی ندارم( لطفا نیاین بگین تبلیغ میکنه و ال میکنه و بل میکنه و کلاهبرداره)🤐

فقط خواستم از حال خوب دلم براتون گفته باشم 🙂

خدایا شکرت