2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت خواب بدنت بهم ریخته هست یه شبه که نمیتونی مشکل رو حل کنی برو پیش متخصص اعصاب و روان بهت ملاتون ...

اخه از بچگیم همیشه اینطوری بودم حتی زودتر میخاستم بخابم تنظیم بشه خانم نمی‌برد سرجام عین جغد می‌نشستم 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
خب شب بخون سیستم بدنی هر کسی متفاوته بیدار شدن واسه بعضیا سخته مخصوصا اگه 7_8 ساعت خواب تکمیل نباشه

میخاستم آکی بشم تا برا کنکور و نهایی صبا خاب آلود نباشم ولی امروزم باز خواب موندم بت اینکه زود خوابیده بودم

ملاتونین هورمون خواب هست عوازض نداره حتما پیش یه متخصص برو

اره کاربرد هورمون ملاتونین می‌دونم چیه تو تنظیم ریتم های شبانه روزی نقش داره 

ولی  میدونی ملاتونین بدنم خوبه میخام اصن کم خواب نیستم ولی تایمی که همه میخابن من بیدارم شبا تمام اهالی خونه خوبن من از بچگیم حتی اگه تاریکم باشه باز خانم نمی‌بره تا حداقل ساعت ۲. ۱ ولی روز که همه بیدارن و سرحال من خوابم میاد میگم نمیدونم چمه دکترم برم بگم روزی ۷ ۸ ساعت میخام ولی تو ساعت متفاوت با بقیه.قرص نمیده که

چرا میده  یواش یواش خوابت تنظیم میکنه داداش من برا بچه اش اسپری ملاتونین گرفت وقتی میزد زیر ز ...

جالبه

ممنون امتحان میکنم