2777
2789
  1. دیگه مثله قبلا نیستم شوهرم یه حرفی میزد بی تفاوت باشم ،،تمام کارهای خونه با منه حتی نونوایی کات اپ گوشت خرید های جزیی وپر مارکتی همه و همه ،،،بچه بزرگ کردن یادمه پسرم سه ماهش بود لباسهاشو باید شب میشستم انقد این بچه در حمام گریه میکرد شوهرم میرفت تو اتاق درو میبست میگفتم بشین پیشش میگف تو رو میخاد میگفتم تو لباسها رو بشور تا من بیام قبول نمیکرد،،یعنی حتی چیزهای سه سال پیش هم یادمه،،،،امروز داشتم هندوانه خورد میکردم دستم برید به خواهرم میگه به خاطر اینه که اصلا کارنمیکنه 

راست میگی خیلی رو اعصابه ولی دیگه خریدارو بنداز گردنش 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات آپ گوشتت رو دوست داشتم👍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

دیسک کمر گرفتم ،،حتی یه کیلو میوه بسختی جا بجا میکنم پس نامرد کارهای خونه کی انجام میده تو ؟،،،اصلا دوست ندارم مهمان بیاد خریدم چند برابر میشه هیچ درد و غر غر اقا چرا اینو نگرفتی هم داره

پارسال گفت بیا جدا شیم به کسی نمیگیم من قبول نکردم 

به هرحال ایناهیچکدوم دلیل نمیشه طلاق بگیری..منم تو خونه زیاد کار میکنم خسته میشم ولی درعوض وقتی میبینم همسرم هم بیرون واسمون چجوری زحمت میکشه خستگی از تنم در میاد...! 

دیسک کمر گرفتم ،،حتی یه کیلو میوه بسختی جا بجا میکنم پس نامرد کارهای خونه کی انجام میده تو ؟،،،اصلا ...

واقعا گفت بیا جدا شیم یا تو دعوا 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

من جداشدم از همسرم....من از جداییم پشیمون نیستم اما هر روز میگم کاش مسئله زندگیم قابل حل بود...البته قابل حل بود ولی همسرم همکاری نکرد اصلا‌‌‌‌...

این مسئله بین شما هم قابل حل هست...البته اگر هردوتون بخواین....و اینکه حتی اگر تمام مسئولیت زندگی با خودته در مورد خرید و راه بردن بچه ها...باز همممم بسیار آسون تر از هندل کردن زندگی بعد از طلاقه !

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم

بوضعيت بدنيش يعني معلولن بعد چه جوري جدا شين كسي نفهمه،در انتها خوبي كه از حد بگذرد نادان خيال بد كند ، سعدي بزرگ گفته، جسارت نشه به همسرتون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وضعیت بدنیش چطوره ؟؟؟

اینم در نظر بگیر....ممکن بود شما مشکل جسمی برات پیش بیاد که نیاز به کمک چند برابری همسرت داشته باشی...همسرت جا خالی میداد شما هم میرنجیدی

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم