2777
2789
عنوان

نوزادی پدرش کتکش زد 🥲🥲 باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 179 پست
کاش به پدرش اطلاع میدادید اون دختر الان امنیت جانی نداره گناهه به خدا

من که نمیتونم.....ولی به معلم گفتم پیگیر باشن.مدیر معلم ،ناظم ...به معلم گفتم از طرف مدرسه پدرشو در جریان بزارین تا بدونه چه بلایی سر بچش میاد...اینایی هم از شهرستان میرن تهران کار گری هر ۵-۶ماه یک هفته میان خونه هاشون

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم نمیدونم چیشد نبردن بچرو من فقط از بچه هام میترسیدم میتونس بندازتم زندان بی مادر میشدن.  ...

تو که به اون بچه کمک کردی ...الهی خدا به تو کمک کنه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عزیزم دلیل نمیشه چون شما تو این شرایط بودین این عکس هم دقیقا درست باشه من دیدم باور نکردم خیلی چیزها در اصل ی مورد دیگه هست ولی بچیز دیگه روش مینویسن

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم دلیل نمیشه چون شما تو این شرایط بودین این عکس هم دقیقا درست باشه من دیدم باور نکردم خیلی چیزها ...

من در لحظه همزادپنداری کردم بدون فکر تایپیک گذاشتم از همه کسایی که ناراحتشون کردم معذرت میخوام

من حتی وقتی بزرگ هم شدم تا سن ۲۰سالگی یا اگه اشتباه نکنم ۲۲کتک می‌خوردم  دو سه سالیه که زندگیم ...

الهی ی ازدواج خوب بکنی و خوشبخت بشی واز محبت شوهر سیراب.........

بیمارستان که بودم واسه زایمان یه نوزاد خیلی بی‌قراری میکرد . اصلا خواب نداشت همش گریه . پرستاران گفتن مادرش معتاده و بچه هم انگار بی قرار شده بود . مادره همش خواب بود تا نداشت به بچش شیر بده . این پنجمین بچش بود😑😑

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
الهی ی ازدواج خوب بکنی و خوشبخت بشی واز محبت شوهر سیراب.........

یه ساله عقدم عزیزم

شوهرم انقد خوبه که هر روز خداروشکر میکنم ممنون بابت دعای زیبات 🌹💗

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

خدا ازش نگذره به اونم میگن پدر اخه 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بیمارستان که بودم واسه زایمان یه نوزاد خیلی بی‌قراری میکرد . اصلا خواب نداشت همش گریه . پرستاران گفت ...

اصلا نمی‌فهمم حکمت خدا چیه واقعا چیه یسریا ی عمر دنبال دکتر دارو بودن بچه دار بشن نشدن سنشون هم دیگه از باروری گذشت یسریا خیلی ساله دنبال ای وی اف هزارتا درمانن نمیشه که نمیشه بعد خدا ی بچه رو میده ب امثال این آدما ک روزی هزار بار بچه طفل معصوم زجربکشه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اتفاقا هیچکی جز شما این فکرو نکرد.  حداقل وقتی اشتباه متوجه کیشین قبول کنین یگید من متوجه منظور ...

کور که نیستی برو پایین من از استارتر معذرت خواهی کردم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹