2777
2789
عنوان

نوزادی پدرش کتکش زد 🥲🥲 باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6142 بازدید | 179 پست

دستش بشکنه😨😰😰

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقدر دلم سیاه شده باورت میشه خوشبختی کسی رو میبینم حالم بد میشه میترسم روز به روز دلم سیاه تر بشه ...

میفهمم منم چون مادر ندارم از تمام مادرا از تمام بچه هایی ک مادر دارن بدم میاد ولی بدش خودمو سرزنش میکنم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
منم وقتی دبستانی بودم مامانم داغم‌ کرد پشت دستمو قاشق گذاشت جوری که گوشت دستم چسبید با قاشق انقد سوخ ...

وای خداااا ،،،چراااا؟این بچه هم همینطوری شده خیلی عمیق سوخته....منم دلم به حال اینجور بچها میسوزه خیللللییی خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خداییااا چرراااا؟؟؟؟؟این بچه هم همینطور شده گوشت چسبیده به قاشق....خیلی عمیق سوخته...منم دلم خیلی سو ...

مامانم ابروهاشو با تیغ زده‌بود بعد منم به بابام گفتم مامان ابروشو با تیغ زده (چون میخواست ابروهاش رشد کنه این کارو کرد )

فرداش که بابام رفت سره کار مامانم داغم‌که چرا خبر چینی کردم 

هر کس هم ازم میپرسید دستت چی شده می‌گفتیم روغن داغ ریخته پشت دستم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

میفهمم منم چون مادر ندارم از تمام مادرا از تمام بچه هایی ک مادر دارن بدم میاد ولی بدش خودمو سرزنش می ...

خیلی میترسم چجور قراره اون دنیا روسیاه باشمو تحمل کنم با این فکرا این دنیام نابود شده بود اون دنیا رو هم خراب میکنم

الهی بمیرم انشاالاه که الان خوشبختی ؟

اره خیلی الان یه ساله عقدم 

درسته من مامانمو دوستدارم ولی خوب خیلی از دستش کتک می‌خوردم حتی از داداشم و بابام به حد مرگ کتک می‌خوردم 

اما خوب هیچوقت از ذهنم بیرون نمیره 

همیشه با خودم  میگم کاش یه جوری همه ی روزای سخت و از ذهنم میشد پاک کنم 

مامانم ابروهاشو با تیغ زده‌بود بعد منم به بابام گفتم مامان ابروشو با تیغ زده (چون میخواست ابروهاش رش ...

نمیدونم بعضی مادرا چه دلی دارن که با بچها شون همچین کاری رو میکنن. آدم دلش نمیاد با حیوون همچین کاری رو بکنه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

نمیدونم بعضی مادرا چه دلی دارن که با بچها شون همچین کاری رو میکنن. آدم دلش نمیاد با حیوون همچین کاری ...

من حتی وقتی بزرگ هم شدم تا سن ۲۰سالگی یا اگه اشتباه نکنم ۲۲کتک می‌خوردم 

دو سه سالیه که زندگیم آروم شده 

یاد داستان خودم افتادم.  من توکلینیک مشاوره کار میکردم برای افرادی ک تحت پوشش بودن مجانی کار می ...

دستت درد نکنه همچین میزدن که فلج بشه

به اورژانس اجتماعی زنگ میزدی....

وای نکنه بلایی سرش آورده دختره میترسه چیزی بگه.خدا به داد بچه های بی سرپرست و بد سرپرست برس.الهی هیچ ...

الهی خدا کمکش کنه

دستت درد نکنه همچین میزدن که فلج بشه به اورژانس اجتماعی زنگ میزدی....

زنگ زدم نمیدونم چیشد نبردن بچرو من فقط از بچه هام میترسیدم میتونس بندازتم زندان بی مادر میشدن.  میدونی حرفه ای ک نبودم ازاین کارا نکردم خودم با ماشین اون سه نفرو رسوندم شر کوچه خونه بعد با کارتم پول ریختم توگوشیمم پیام بود ینی چنان مدرک داده بودم دستش هیچ راهی نبود