2777
2789
عنوان

با غم بچه دار نشدن چجوری بسازم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7835 بازدید | 178 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میزارن اونقد رو مخم راه میرن تا میبیننم اولین سوالشونه

اول استرس روزگار کنار بعد توکل کن بعد ورزش ورژیم یمدت ب۵ش فکر نکن اگه گفتن بچه بگو آمادگی نداریم پول نداریم یه بهونه محکم بیار

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

عزیزدلم ببخش فضولی میکنم چرا ی بچه از پرورشگاه نمیگیرین؟ اگه دوس داری جواب بده

هیچی بچه خود آدم نمیشه هیییییچیییی

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

عزیزم دو سال که انقد زیاد نیست بخای نا امید بشی‌..دکتر مهرنوش امیری دکتر خوبیه برای نازایی...بعد آزمایش ذخیره تخمدان دادی ؟ ایشالله به زودی باردار میشی...استرس خورش مانع بارداریه

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

لرستان نداره

نمیدونم اینا به درد شما میخوره یا نه . ولی اگه دوست داشتی امتحان کن تیره در تاریکی. 

پودر این فولیکو تقویت می‌کنه تخمدان رو. کپسول پونیکا برای تنظیم هورمون ها. 

ویتامین ث و ای برای تخمک خوبه . 

توی پریودی کاچی بخور. دوای کاچی از عطاری بگیر حتما. بهت اگه جوز هندی و قرص کمر نداد خودت بگیر و بریزی داخل کاچی. 

قرص کمر نر و ماده داره بگیری که روی کمرت هم بزاری . 

عرق کاسنی هر روز ته استکان بخور . طب سنتی میگه بخورین تا وقتی که بارداری اتفاق بیوفته . 

تاپیک های منم دوست داشتی بخون . تاپیک دوران بارداری آخرای صفحه یک یا دو گفتم چیکار کردم باردار شدم بعد ۶ سال .

پیاده روی و بیرون اومدن از فکر بارداری هم خیلی کمکت میکنه. 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دقیقا به عده ادم بیکار و فضول و حال بهم زن که فقط کارشون همینیه 

یعنی من همیشه سر حرفای اینا حرص میخورم پیش میاد جوابشونو بدم ولی چون مثلا پیش میاد فامیل نزدیک باشه طرف،منم سکوت میکنم 

گلم اینوتزکجا میشه پیداش کرد؟؟؟ شماخودتون دیدید کسی اینجور باردار شه؟؟ طرز مصرفش چطوره؟

اره خودم استفاده کردم یه بار وقتی که تازه زایمان کرده بودم بخیه هم به شدت عفونت و درد داشت مامانم با یه سری چیزا قاطی کرد استفاده ردم یه بارم ابن ماه درست کرده در اقدامم این ماه استفاده کردم نمیدونم حامله بشم یا نه ولی مادر بزرگم هر کی بچه دار نمیشد درست می‌کرد نتیجه میگرفتن همشون

گلم اینوتزکجا میشه پیداش کرد؟؟؟ شماخودتون دیدید کسی اینجور باردار شه؟؟ طرز مصرفش چطوره؟

بد زایمان که گذاشتم رو بخیه هام انقدر رو آتیش آب ریختن کلن دردش رفت صبحهم از خواب بیدار شدم تموم عفونت هاش چسبیده بود به اون اینبارم که استفاده کردم وقتی صبح بیدار میشدم کلی از بدنم عفونت زررررد میومد بیرون اینار ۱۰ روز استفاده کردم بعد اون اقدام  میتونی از یه مغازه قدیمی پیدا کنی ولی بازم خود دانی گلم