2777
2789
عنوان

با غم بچه دار نشدن چجوری بسازم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 178 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله مامانم همیشه میگ اونی ک بچه نداره یه غم داره

ولی اونی ک داره هزارتا!

بنده خدا خیلی بابت بچه هاش سختی کشید...

ان شاالله بزودی داکنت سبز شه، من دختر اولمو با توسل به حضرت زهرا باردار شدم، البته کنارش درمان دارویی هم بود.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من آرزومه هیچ وقت بچه دار نشم 

راجب فلسفه آنتی ناتالیست تحقیق و مطالعه کن خدارو هزار بار شکر. می‌کنی که بچه دار نمیشی 

از نظر. من بچه فقط درد سر و مایه عذابه 

دوسال اول فقط فندق و بامزه هستن 

به محض اینکه برن مدرسه و نوجوون بشن به غلط کردن میوفتی 

پیر هم که بشی می‌ره دنبال زندگی و سرنوشت خودش 

با شوهرت عشقو حالتو بکن ول کن بچه چیه

✨🦋🤍I am valuable
مگه میزارن اونقد رو مخم راه میرن تا میبیننم اولین سوالشونه

من حال تو رو میفهمم این روزها رو گذروندم ولی خدا صدامو شنید 

روز اول ماه محرم به نیت اولاد دار شدن روزه بگیر 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

اسی خیلی زوده برای ناراحتی و ...

از فکرت بکن بیرون این استرسو

خودتو به یه کاری هنری مشغول کن،یهو میبینی حامله ای

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

توروخدا زخم زبون و‌سرکوفت نزنین 

نمیدونم خدایا حکمتت چیع 

و منی ک توبدترین و سخت ترین شرایطم فهمیدم باردارم و ب فکر سقطم نمیدونم چیکارکنم 

شب و روز ندارم 

میترسم از کفرش از بین بردنش از نگه داشتنش😔

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈
مثلا کجا؟

اگه تهرانی که من شنیدم بیمارستان طالقانی خوبه، اگر هر شهر دیگه هم هستی بازم بیمارستان دولتی که بخش ivf داره بپرس هزینش چیزی نمیشه،خیلیا اینجوری جواب میگیرن، باید برای خواستت تلاش کنی انشالله که میشه

💚💖

سلام

عزیزم من هم یک سال و نیم منتظر بودم الان دو تا پسر دارم که دعا میکنم از ته دل بزووودی شما هم صاحب فرزند بشی اون وقتا من خیلی اذیت بودم هر ماه پریود میشدم مینشستم و مثل خون گریه میکردم کل خونه میشد دستمال کاغذی از گریه های من!!همسرم مشکل داشت و عمل کرده بود و دارو و درمان و ...

همسرم خیلی آروم بود همیشه می‌گفت ببین شاید الان خدا بده اون بچه خدای نکرده یه دزد از آب در بیاد یه بچه ی بد که تو روزی صد بار از خدا میخواستی کاش بهت نمیدادش می‌گفت از خدا بزرگ بخواه بگو خدایا من از تو بهترین بچه رو میخوام یکی که یه روزی از این دنیا رفتم باقیات صالحاتم باشه که روزی پیش خودم نگم ای کاش این بچه رو نداشتم و فلان طور بود 

من بهترین بچه رو بهترین زمان از خدا خواستم من نمیدونستم بهترین زمان برای من کی میشه اما خدا قطعا میدونست پس بهش اعتماد کردم کاملا...دقیقا زمانی که وضعیت آزمایش همسرم تو بدترین حالت بود من باردار شدم!! خدا قطعا معجزه می‌کنه خودتو بسپار بهش بگو خدایا بهترین بچه رو تو بهترین زمانی که خودت می‌دونی به من بده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عزیزم برو دولتی اقدام کن آی وی اف کن دست دست نکن که دیر میشه منم  بعد ۴ سال اقدام آی وی اف کردم و دو قلو دارم 

بیمه میده هزینشو خیریه حضرت خدیجه هم شنیدم کمک میکنن طرح فرزندان غدیر فک کنم 

مامان دوقلوها   
اگه تهرانی که من شنیدم بیمارستان طالقانی خوبه، اگر هر شهر دیگه هم هستی بازم بیمارستان دولتی که بخش i ...

لرستانم نداریم

دولتی فک کنم باید زیاد تو نوبت باشی