2777
2789
عنوان

زن داداش بی شع.ورم🙄😒

478 بازدید | 23 پست

مناسبت ها هیچی ب من نمیگیره هیچ من و بدهکار میکنه!

ی بار خواست از خودش و داداشم عکس بگیرم با دود رنگی بعد داداشم گفت هر وقت من گفتم  یکم زوم کن ب عکسمون بعد بگیر بزار دودش بهتر دیده شه….

بعد آقا من موقع عکس گرفتن نگو داد میزنه میگه بیا جلو منم میگم کشیدم جلو خیلی خوب میفته!

این زن داداشم کل مناسبتا ب همه هدیه میگیره ب من نه اونروز رفته ب ابجیم گفته حتما ب سحر هدیه نگرفتیم عکسمون و خراب انداخت نیومد جلو😏😏

فک میکنه مثل خودش عقده ایم میره هی داداشم و پر میکنه چرا عکسمون بد افتاد😐

اخه ی بار پیامش و دیدم گوشی داداشم دستم بود بهش گفت من بازارم ب سحر هیچی نگیریا. ب همه کادو گرفتم ب اونم ماهی😐

ماهی و چیکار ….توبه😐استغفرااله

دیگه همینه دیگه

توقع نداری همه هما و فهمیه باشن 

این مشکلات هم هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتظار داری وزیر جنگ باهات با مسالمت برخورد کنه ؟؟.

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

من هم ی زن داداشم ازقبل عقد خودمو مامانم همه جوره برایدونه خواهرشوهرم مایه گذاشتیم بیرون رفتنا من حساب میکردم تولدا مناسبتا مامانمم واسش میخرید تازه .‌‌‌.دیدم داره تبدیل ب وظیفه میشه منم امسال فقط ی جوراب گذاشتم رو عیدی ها ولی بازم نگفتم برای توعه(از ۱ماخ قبل عید باهامون حرف نمیزنه و بی احترامی میکنه)بعد ک دید جوراب خریدم هفتم هید ک بود جورابو تیکه تیکه کرد ریخت رو سرم گفت اشغالاتو براخودت ببر حیفه نون غلط کردی خودتو خدنوادت بیاین اینجا بهم فحش پدر داد منم کننرلمو ازدست دادم ی سیلی محکم زدمش ....خیلی بیشعوره و قدرنشناس کلاباهمه لجه 

🙄🙄🙄گوشیش دستم بود کالاف بازی میکردم😒

اووو 

کالاف بازی میکنی!!

لول چندی ؟؟

یکی از دوستای منم کالاف بازی می‌کنه 

صبح تا شب هروقت بهش میگم بریم بیرون میگه کالافم...

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)