2777
2789
عنوان

زن داداش بی شع.ورم🙄😒

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 23 پست
توهم بهش هیچ موقع کادو نده کلا زن داداش رو اگه آدم حساب کردی سوارت میشه پس فقط سلام و خداحافظ تمام&n ...

برعکسشم هست ربطی ب نسبتا نداره چه خولهرشوهرچ زن داداش خوشبحال اونایی ک باهم خوبن ن عقده ای و حسود‌..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکسشم هست ربطی ب نسبتا نداره چه خولهرشوهرچ زن داداش خوشبحال اونایی ک باهم خوبن ن عقده ای و حسود‌..

دقیقا🙂خیلی خوشم میومد باهاش صمیمی بودم 

حتی اوایل ک اومده بود خون‌مون میگفتم هر چی لازم داشتی بهم بگو

دقیقا🙂خیلی خوشم میومد باهاش صمیمی بودم  حتی اوایل ک اومده بود خون‌مون میگفتم هر چی لازم داشتی ...

جالبه من ب اون میگفتم هرچی لازم داشتی بگو سرش چه دعواهابپانشد....موندم چراهیچی ایده ال نیست

بله برعکسشم هست

ولی متاسفانه ادمای به دوران نرسیده که داداش خودمون با انتخاب اشتباهشون اونا رو به زور بالا میکشن نمیتونن خودشون رو جمع کنن و میخوان عقده های بچگیشون رو خالی کنن باعث تنش تو خانواده شوهرمیشن 

دداداشت چیزی بهش نگفت  خوب کردی زدیمش آفرین

ن عشقم شما منظورمو بدفهمیدی گفتم من یک عدد زن داداش هستم و این رفتارای استارتر بدترشو خواهرشوهرم باهام میکنه ....من خیلی مهربونم خیلی ...ولی ببین جیکارم کرده ک حتی بمیره هم گریه نکنم واسش...

من خونه بابام هیچ کمبودی نداشتم ولی متاسفانه پدرشوهرم مشکل مالی همیشه داشته ....

الان شوهرخودم مهندسه و وضعمون خوبه خداروشکر ...

خواهرشوهرم میگه داداشم ازوقتی توروگرفته بمن ماهانه پول نمیده ...هرچی میخره بهش میگم مبارکت باشه چ خوشگله ولی اون و ماورشوهر ی چیزجدید تن من ببینن فقط میرن توخودشون و هفته بعدمیبینم ازش میخرن 😆😆

من خودم شاغلم و کارمیکنم بخداحرعت ندارم طلاهامو نشونشون بدم ی دعوا بپا میشه.... اخرین دعوا بهم گفت فکر کردی شوهرکردی داداش من هنرکردی،؟حالاخوبه داداش خودشه اینقدحسوده🤭🥲

بارهاشوهرم گفته ولش کن اون بهت بی حرمتی میکنه ولی بازدلم رحم میومد ...

اما به بابام فحش داد هرگز دلم باهاش صاف نمیشه