2777
2789
عنوان

هک حساب توروخداکمکم کنید

82 بازدید | 11 پست

به گوشی پدرم پیام اومده بودباخط ایرانسلی که ازشماشکایت شده گفت لینک داره بیانگاه کن مال کیه منم که به کسی شک کرده بودم باگوشی خودم واردلینک شدم ازم شماره ملی واسم وتاریخ تولدخواست همشومال بابام زدم بعدگفت این برنامه نصب کن منم نصب کردم گفت به مخاطبانت وعکس و... اجازه دسترسی میدین منم زدم بله بازشماره ملی ایناخواست زدم بعدنوشته بودهفده وپونصدواریزکنین رمزواینامیخواست منم اول خواستم واریزکنم بعدپشیمون شدم دیگه نزدم برگشتم دیدم برنامه به جاش اومده تنظیمات گفتم منکه تنظیمات نداشتم واردش شدم هشداردادبرنامه مشکوکه حذف کنیدمنم فوری حذف نصب زدم توروخداچیکارکنم حسابام هک نمیشن ازمخاطبانم سوء استفاده نشه چیکارکنم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینترنت خاموش کن بعد برنامه های اضافی حذف کن چون برنامه های اضافی که غیر ب نامه خودت ویروسه بعد با پلیس فتا تماس بگیر ببین چکار کنی بهتره من فقط تا اینجا بلدم

سخن از نیمه بریدم که نگه کردم و دیدم.       که به پایان رسید عمرم و به پایان نرسان

چیکارکنم من

غصه نخور تا اینترنت روشن نکنی نمیتونن برداشت کنن چون رمز دوم میاد که برداشت کنن به قول فائزه جون کلا گوشی خاموش کن فردا ببر یه تعمیرات گوشی راهنمایی بگیر یا زنگ بزن پلیس فتا 

سخن از نیمه بریدم که نگه کردم و دیدم.       که به پایان رسید عمرم و به پایان نرسان