2777
2789
عنوان

پرو.کسی فعال

167 بازدید | 27 پست

اگر دارید میزارید لطفا

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذاشتن لایک کنید

باشه عزیزم

منتظرم ایشالله یکی پیدا بشه 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

https://t.me/proxy?server=www.irtopservice.ir&port=45567&secret=ee1603010200010001fc030386e2 ...

خیر از عمرت ببینی .وصل شدم    

ممنون از دعات 😍💙هرموقع خواستی تگم کن اگه باشم برات میفرستم

مرسی فدات بشم  ایشالله به هرچی میخوای برسی

ممنون از دعات 😍💙هرموقع خواستی تگم کن اگه باشم برات میفرستم

عزیزم اگر پرو.کسی خوب دارم میزاری؟

ممنون  

عزیزم اگر پرو.کسی خوب دارم میزاری؟ ممنون    

خوب داری

باشه عزیزم منتظرم ایشالله یکی پیدا بشه 

https://t.me/proxy?server=cloudflare.nokia.net.co.uk.do_yo.want_to.clash_with.this.www.microsoft.com.there_is_no.place_like.localhost.www.bing.com.count_with_me.cyou.net.digikala.com.msn.com.bsi.ir.enamad.ir.now_sud.again_to_fight.everyone.i_am.the_internet.nissan-patrol.pw&port=8085&secret=FgMBAgABAAH8AwOG4kw63Q%3D%3D

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

https://t.me/proxy?server=cloudflare.nokia.com.co.uk.do_yo.want_to.clash_with.this.www.microsoft.com.there_is_no.place_like.localhost.www.bing.com.count_with_me.cyou.net.digikala.com.msn.com.bsi.ir.enamad.ir.now_sud.again_to_fight.everyone.i_am.the_internet.perfect-primum.pw.&port=1881&secret=FpABAiIBhwH8AwOG42xL3Q==

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈