2777
2789
توکل به خدا چی بگم آخه اون موقع طرح نبود الان اسال چرا تو حوزه های امتحانی گفتن همچین چیزی بوده من د ...

اگر قسمتت باشه قبول میشی. توکل به خدا

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

واقعا توکل به خدا چی بگم به قول شما خود مراقبا حتی معلمای الان با آرایش و مانتو کوتاهن حالا بعد عهد بوقی ما تحصیلکرده های گوشه خونه دوباره شب و روز درس خوندیم اینجوری ایراد بنی اسرائیلیه وقتی دید مانتو و شلوار همه چیزم مناسبه خب شالم عقب رفته بود مگه همه معلمای الان چه جوری ان والا من نیت کردم قبول بشم چادری بشم چادرم دوس دارم خواستم نگن میخواد گول بزنه با همون مانتو رفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من اموزگاری رو با اختلاف ۴نمره رد شدم .

دیگه تو ذوقم خورد برا پرورشی هم نخوندم . همینطوری رفتم ازمون دادم .

الان تخمین رتبه زدم 

از عمومی و اختصاصی هر کدوم نزدیک به ۵۰ نمره گرفتم تقریبا .

یعنی این دو درس باهم نزدیک ۱۰۰ 

بنظرت امیدی هست به قبولی؟

سلام

من معلم رسمی هستم.

دانشگاه فرهنگیان خوندم. 

بخاطر اینکه چادری نبودم سال اخر هممون رو تقریبا دوباره بردن گزینش. من حدود ۶ بار رفتم گزینش و دو تا کتاب امتحان دادم. اخرش میگفتن بیرون از محیط کاری دیدیم بی حجابی. میخواییم انفصال از خدمتت کنیم. انقدر التماس کردم که قبول کردن دوباره تحقیقات بیان. چند نفر از بچه هامون رو هم بخاطر حجاب و نماز اخراج شدن. 

اینا اولویت استخدام براشون حجاب و مسائل مذهبیه. چرا چادر سر نکردی؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
سلام من معلم رسمی هستم. دانشگاه فرهنگیان خوندم.  بخاطر اینکه چادری نبودم سال اخر هممون رو تق ...

شما کی معلم شدی 

خب مینوشتن چادر اجباری حتما سر میکردم پول استخدامی میدیم خوبه شب و روز خوندیم خوبه این عدالت نیس برن جلو معلم مانتو کوتاها گونه و تتو دارن بگیرن 

شما کی معلم شدی  خب مینوشتن چادر اجباری حتما سر میکردم پول استخدامی میدیم خوبه شب و روز خوندیم ...

من یک ساله سرکارم.

قضیه شما با اونایی که استخدام رسمی هستن فرق داره.

چادر رو به حرف میگن اجبار نیست ولی براشون مهمه.

اون معلمایی که ناخن میکارن و ارایش میکنن یا غیرانتفاعی هستند و اگر هم رسمی باشن مدیر گزارش کنه دوباره میفرستنشون گزینش

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
من یک ساله سرکارم. قضیه شما با اونایی که استخدام رسمی هستن فرق داره. چادر رو به حرف میگن اجبار نیس ...

فعلا که ما رو دیدن نگفته بودن اجباریه و الا می‌پوشیدم خودمن چادر دوس دارم فک کردم رو صداقت باید رفت