2777
2789

ربطی نداره

ولی من از همچین آدمی حس مثبت میگیرم

چون مشخصه زیاد اهل فضای مجازی و پیگیر چیزای دروغین نیست

اینستا فضاش روز به روز داره سمی تر میشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه دقیق گف  ولی نداشتنش خوبه

خوب نیست خیلی محتوا هارو می‌تونه از اونجا ببینه و درک کنه خیلی مسائل خانوادگی رفتار با همسر

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

خخخخ پ من و همسرمم آدمای خوبی هستیم 

منو همسرمم توافقی ۷سال پیش پاکش کردیم 😁

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خوب نیست خیلی محتوا هارو می‌تونه از اونجا ببینه و درک کنه خیلی مسائل خانوادگی رفتار با همسر

با احترام به نظر شما یه چیزی بگم؟

من اطرافیانم واقعا هرکدومشون اینستا ندارن اتفاقا سرشون بیشتر به کار و زندگیشون هست و زندگی زناشویی موفق تری دارن

یه زمانی اینستا از این جهت که گفتید مفید بود ولی الان روز به روز محتویات اینستای ایرانی داره معذرت میخوام چرت و پرت تر میشه

حتی محتوای مربوط به مشاوره و زندگی هم داره عجیب غریب میشه

واقعا فضای اینستا روز به روز مسموم تر میشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
با احترام به نظر شما یه چیزی بگم؟ من اطرافیانم واقعا هرکدومشون اینستا ندارن اتفاقا سرشون بیشتر به ک ...

اره واقعا فضای خوبی نداره 

همه تحت تاثیرشن 

میشه برام گزارش بزنید

با احترام به نظر شما یه چیزی بگم؟ من اطرافیانم واقعا هرکدومشون اینستا ندارن اتفاقا سرشون بیشتر به ک ...

نظرتون قابل احترامه ولی مونده که چطور استفاده بشه در مورد خیلی چیزها آگاه می‌کنه ادمارو ولی خب استفاده نادرست هم که اصلا مفید نیست

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.