2777
2789
عنوان

رشته هوشبری

289 بازدید | 16 پست

بین اولویتام الان با این رشته بیشترین سازگاری رو داره شرایطم

ولی میخوام بدی های رشته رو هم بدونم

مسی هست هوشبری خونده باشه؟

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

نه دوستم خونده راضی نیست 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

شرایطتون چطوریه؟ من که آشنایی ندارم البته.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطتون چطوریه؟ من که آشنایی ندارم البته.

منظورم اول از علاقه ام به نوع درسای تخصصی یک رشته هست

دوم محیط کار که ترجیحم اینه بیمارستان باشه

استخدامش به نسبت راحت باشه

هم توی ایران جا داشته باشه هم اگه روزی قرار بر مهاجرت باشه خارج بخوانش

حقوقش نرماله بد نیست

و به نظرم فرسودگی جسمانیش به اندازه تکنسین اتاق عمل یا پرستار نیست

و در نهایت با همراه بیمار در ارتباط نیست و کارش توی اتاق عمله

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

منظورم اول از علاقه ام به نوع درسای تخصصی یک رشته هست دوم محیط کار که ترجیحم اینه بیمارستان باشه ا ...

دخترعموی من هوشبری خونده ولی الان توبخش اورژانس و تزریقاته

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
دخترعموی من هوشبری خونده ولی الان توبخش اورژانس و تزریقاته

از کارش راضی هست؟

منظورم اول از علاقه ام به نوع درسای تخصصی یک رشته هست دوم محیط کار که ترجیحم اینه بیمارستان باشه ا ...

خب همینکه تو اتاق عمله سخته دیگه. مرتب باید وضعیت بیمار رو چک کنه قلب و مغز و اکسیژن و فشار خون مریض رو باید دائم بررسی کنه. اینا رو چند روز پیش تو اینترنت خوندم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خب همینکه تو اتاق عمله سخته دیگه. مرتب باید وضعیت بیمار رو چک کنه قلب و مغز و اکسیژن و فشار خون مریض ...

بله قطعا این سختیا و استرس هارو هم داره میخوام به میزان همین سختیا پی ببرم😕☹️خودم اخه یکیو میشناسم قبول شد رفت خوند پشیمون شد انصراف داد الان باز برا کنکور میخونه