ترکیده9کرار مدیر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 عنوان خورشتم تلخ شده | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست تلخ شده تو نت نگاه کردم نوشته بود قند بندازید .دو سه تا حبه قند انداختم الان تلخ و شیرین شده راه حلی ندارید؟سیب زمینی هم انداختم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم 1403/02/16 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 اگه لوبیاپخته داری یکم بهش اضافه کن یاسبزی اضاف کن قیمه ست وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 برو کلا آبشو عوض کنم ببینم چی میشه وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 ببخشیدشما نگفتین خودم حدسم رفت روی قرمه سبزی آره عشقم.خوبه قورمه نیست زحمتش بیشتره بیشتر دلم میسوخت وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
کاکتوسخارداره عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 486 آره عشقم.خوبه قورمه نیست زحمتش بیشتره بیشتر دلم میسوخت آره خیلی بده خودم تجربه دارم تلخ شده بودافتضاحمال شماازلیمویه؟
اقاقیا13 عضویت: 1388/05/24 تعداد پست: 18853 برو کلا آبشو عوض کنم ببینم چی میشه گفتم ک آلو و زرشک با شکر تفت بده بریز و خورشت لیمو ها رو هم بنداز دور
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 آره خیلی بده خودم تجربه دارم تلخ شده بودافتضاح مال شماازلیمویه؟ یذره پودر پیاز زدم انگار هردوش وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 گفتم ک آلو و زرشک با شکر تفت بده بریز و خورشت لیمو ها رو هم بنداز دور عزیزم انگار پودر پیاز ریختم بخاطر اونه یعنی احساس کردم تلخیش با هیچی نمیره وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم