2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگاری؟ اونو که کلا راهم نمیدن  منظورشون بعدشه که میان و میرن برا مقدمات عروسی

خودت نرو 

میخوان چیکار کنند دیگه این مدلش ندیده بودم کی این دستور را صادر کرده

چطوری خواستگاری نیستی

مگه خونه تون نیس و شما هم مجردی؟ 

میگن یعنی بشین اتاق؟ 

خودت نرو  میخوان چیکار کنند دیگه این مدلش ندیده بودم کی این دستور را صادر کرده چطوری خواستگار ...

بله اتاق باید بشینم 

حتی لباسم برام نخریدن 

منو فقط برا کلفتی میخوان 

همیشه حق به جانبن

از الان نمیخواد زانو ی غم بگیری 

به موقعش انجام نده. حموم خواب خسته تکلیف کار بیرون

کار دنیا برعکسه ها

من نامزد کردم خواهر کوچیک پرروم بهم گفت حق نداری نامزدت مرتب بیات اینجا من میخوام راحت باشم

هرهفته من میرفتم خونه اونا 

یه بار که اومده بود خونه مون و تو اتاقم بود 

یهو ابجیم گفت وقتی اینجاس بگو یهو میام بیرون از اتاقت میات بیرون 

گفتم  من نمیتونم باهات هماهنگ کنم خودت مرتب از اتاقت بیا بیرون 

پررو خانم

خودش نامزد بود من نه تزی دادم نه دستور 

یادم میات کفری میشم

بله اتاق باید بشینم  حتی لباسم برام نخریدن  منو فقط برا کلفتی میخوان  همیشه حق به ...

اهمیت نده

مامانت نهایت ابجیت باید انجام بدن 

هیچ وظیفه ای نداری و حق ندارند اینطور بی عزتت کنند 

مامانت به عنوان صاحب خونه خواهرت به عنوان میزبان

از الان نمیخواد زانو ی غم بگیری  به موقعش انجام نده. حموم خواب خسته تکلیف کار بیرون کار دنیا ...

مادرو خواهرم دیکتاتورن 

مادرم اونقد آه و ناله راه میندازه که مجبور میشم 

نه بابا الان اینا بهم که زنگ میزنن بدو بدو میاد تو اتاق من میگه برو بیرون ماشالا حرافم هستن ۲ ساعت حرف میزنن

اهمیت نده مامانت نهایت ابجیت باید انجام بدن  هیچ وظیفه ای نداری و حق ندارند اینطور بی عزتت کن ...

منم همین نظر رو دارم عزیزم ، میگم لباس میگه تو چادر سرت کن با خنده و به حالت مسخره یا میگه آقا صداش کن