2777
2789

برای هر فصل نمونه سوال فرستاده بعد میگم فیلمشو ببین بعد سوال ها رو بخوون ازت میپرسم 

وقتی میخواد جواب بده قشنگ با جمله بنده نمیگه 

یا سسری جواب میده حوصله خووندن و جواب دادن نداره

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت نگیر 

همون توضیح ب زبان خودشون ‌کافیه و الا امتحان کتبی بود دیکه

دختر. منم دومه سال هارو میپرسم و خودم اول میگم و اون امرار میکنه گاهی ب زبون خودش میگه و تا حالا هم مشکلی نبود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سخت نگیر  همون توضیح ب زبان خودشون ‌کافیه و الا امتحان کتبی بود دیکه دختر. منم دومه سال ...

اره پسر منم به زبون خودش میگه

طبیعی یا نرمال نیست

حوصله فیلم دیدن نداره خودت بهش توضیح بده

بهش بگو هر چی گفتی تکرار کنه

بعدش هر چی یادشه بهت توضیح بده

اینجوری بیشتر یادمیگیره

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اره پسر منم به زبون خودش میگه

همون کافیه معلمشون هم گفت همون چیزی ک یا گرفتن و گفتم رو بگن نیاز ب جمله بندی صحیح نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سخته واسشون دختر منم به زبون خودش میگه دیگه چیکا کنیم

جمله بندیش. رست نیست و بی سر و ته میگه گاهی 

نمیدوم چکار کنم