2777
2789

باید از یه قند شکن استفاده کنید

نسخه ویندوز تلگرام هم دانلود کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری کردم نشد  

قندشکنتون کار میکنه اثلا؟

چرا نشد چه خطایی داد؟

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
قندشکنتون کار میکنه اثلا؟ چرا نشد چه خطایی داد؟

اصلا میزنم نصب تلگرام وب سایتی ک باید ازش دانلود کنم بالانمیاد 

رفتم از تو تل فایل تلگرامو دان کردم دوبا ه از گوشی ریختم رو لپتاپ چون apkبود رو لپتاپ نمیخوند

بهم گفتن از گوشز بریزم با چه فرمتی؟ 

خیلی ممنون از راهنماییتون

اصلا میزنم نصب تلگرام وب سایتی ک باید ازش دانلود کنم بالانمیاد  رفتم از تو تل فایل تلگرامو دان ...

فرمت apk که برای اندروید هست شما باید نسخه ویندوز دانلود کنید

لینک دانلود

https://dl.yasdl.com/2024/Software/Telegram.Desktop.5.0.2.x64_YasDL.com.rar?a12bc

رمز

www.yasdl.com