2777
2789
عنوان

خونه همسایه بالاییمون شده پرورشگاه گربه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 34 پست
اینا از هیچی نمیترسن.  به شدت ادعای مالکیتشون میشه اینجا خودتم بکشی تا بترسونی عمرا اثری نداره. ...

برای مام نمیترسن چون همیشه آدما بهشون غذا میدن تو کوچه .ولی همسرم عزمشو جزم کرد و تا صداشون میومد میرفت میترسوندشون خیلی تکرار کرد .تا رفتن .وگرنه با پخ و یه دوبار ترسوندن کک شونم نمیگزید.

اما باز تو جوب رو به روی خونه مون پرن و صداشون ادمو دیونه میکنه عادت کردن اونجا منتظرن براشون غذا بیارن.

همچین بهت نگاه میکنن سکته میکنی دور پای آدم میچرخن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم اونایی که به گربه ها غذا میدن چرا گربه رو نمیبرن دم در خودشون بهشون غذا بده.طرف از چندتا کوچه اون ور تر میاد به اینا غذا میده فک میکنه کارش خوبه.ما میمونیم و سر وصدای وحشتناکی که دارن.مدفوع و ادرارشون .اینقدر اذیتیم که نگو .