تمام گربه های محله میان میرن بالا و فیض میبرن. شبی سی تا گربه میره بالا و سه هزار بار میرن و میان هرشب دم صبح حدود چهارو پنج یهو خونه رو میذارن روسرشون یهو جیغ های وحشتناک میکشن و دعوا میکنن. اون صدای پرتابشون رو کاپوت ماشینا خیلی رو مخه😥 گووووووووومب صدا میده. همه هیکلای گنده دارن و از هیچ پخ و پیشت و لنگه دمپایی عبا ندارن. شبا خواب میبینم گربه ها بالاسرم هستن و نمیتونم تکون بخورم و از خودم دورشون کنم😓😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این وضعیت بالا پشت بوم مام بود.میرن بالا و اینقدر سر و صدا میکردن.من خودم فوبیای گربه و سگ دارم یعنی از دعوا و صداشون از ترس سکته میکردم.بعد همسرم چندبار ترسوندشون الان یکی میاد صبا و بعدازظهر از درخت میره پایین.اما باز تو کوچه پر از گربه هست و صداشون پسر مو میترسونه(۵۰روزشه)
این وضعیت بالا پشت بوم مام بود.میرن بالا و اینقدر سر و صدا میکردن.من خودم فوبیای گربه و سگ دارم یعن ...
اینا از هیچی نمیترسن. به شدت ادعای مالکیتشون میشه اینجا خودتم بکشی تا بترسونی عمرا اثری نداره. حدود سی مدل کربه مختلف هستن تمام پررو و رودار هیکل اندازه خرس
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.