تمام گربه های محله میان میرن بالا و فیض میبرن. شبی سی تا گربه میره بالا و سه هزار بار میرن و میان هرشب دم صبح حدود چهارو پنج یهو خونه رو میذارن روسرشون یهو جیغ های وحشتناک میکشن و دعوا میکنن. اون صدای پرتابشون رو کاپوت ماشینا خیلی رو مخه😥 گووووووووومب صدا میده. همه هیکلای گنده دارن و از هیچ پخ و پیشت و لنگه دمپایی عبا ندارن. شبا خواب میبینم گربه ها بالاسرم هستن و نمیتونم تکون بخورم و از خودم دورشون کنم😓😥
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این وضعیت بالا پشت بوم مام بود.میرن بالا و اینقدر سر و صدا میکردن.من خودم فوبیای گربه و سگ دارم یعنی از دعوا و صداشون از ترس سکته میکردم.بعد همسرم چندبار ترسوندشون الان یکی میاد صبا و بعدازظهر از درخت میره پایین.اما باز تو کوچه پر از گربه هست و صداشون پسر مو میترسونه(۵۰روزشه)
این وضعیت بالا پشت بوم مام بود.میرن بالا و اینقدر سر و صدا میکردن.من خودم فوبیای گربه و سگ دارم یعن ...
اینا از هیچی نمیترسن. به شدت ادعای مالکیتشون میشه اینجا خودتم بکشی تا بترسونی عمرا اثری نداره. حدود سی مدل کربه مختلف هستن تمام پررو و رودار هیکل اندازه خرس
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.