2777
2789
عنوان

خونه همسایه بالاییمون شده پرورشگاه گربه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 34 پست
همسایه ت دیگه شور حیوان دوستی در اورده چقد بدم میاد از تازه ب دوران رسیده روشنفکرنما ها

دقیقا زیاد فاز روشنفکری برمیدارن

مطب ی دکتر میرم تو ساختمونشون ی دکتر دیگه هست مطبش شده پرورشگاه

وحشت میکنه ادم‌در رو باز کنه. دکتر اینقد نفهم دیگه از بقیه نمیشه انتظاری داشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این وضعیت بالا پشت بوم مام بود.می‌رن بالا و اینقدر سر و صدا میکردن.من خودم فوبیای گربه و سگ دارم یعنی از دعوا و صداشون از ترس سکته میکردم.بعد همسرم چندبار ترسوندشون الان یکی میاد صبا و بعدازظهر از درخت میره پایین.اما باز تو کوچه پر از گربه هست و صداشون پسر مو میترسونه(۵۰روزشه)

این وضعیت بالا پشت بوم مام بود.می‌رن بالا و اینقدر سر و صدا میکردن.من خودم فوبیای گربه و سگ دارم یعن ...

اینا از هیچی نمیترسن.  به شدت ادعای مالکیتشون میشه اینجا خودتم بکشی تا بترسونی عمرا اثری نداره.  حدود سی مدل کربه مختلف هستن تمام پررو و رودار هیکل اندازه خرس

🤣🤣🤣ای جانم بهشت منه اونجا

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.