2777
2789
عنوان

این پسره چطوره؟؟؟؟ عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 3758 بازدید | 279 پست

باورم‌نمیشه اومدیم اینجا برای عکس یه پسرررر اینقد بز بز کنیم😐😐😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس س در چهار؟؟

مگه عهد بوقه خب یه عکس درست درمون یذار

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عکس نوجونی ش که نیست

خب اینطور قیافه ها بنظرم کمی حساسه

با عرضه ست

جدیه

یک ذره دعوایی هم شاید باشه

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
خیلی خوبه 😍 مبارکههههه

فدات شم برای من نیس🤣

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

اره خیلی خوبه تو عکس سه در چهار تازه مال نو جونیشم هست 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

عکس نوجونی ش که نیست خب ابنطور قیافه ها بنظرم کمی حساسه با عرضه ست محکمه یک ذره دعوایی هم شاید ب ...

چرا هنوز ریش نداشت

ن دعوایی نیس

حساس منطورتون چیه عزیزم

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
شبیه پسر درس خونا هست 

اگه گذاشتی لایکم کن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

فدات شم برای من نیس🤣

خوب مبارک صاحبش

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂